Rabu, 22 November 2017

Rahsia Jana Pendapatan Lumayan Dengan Rumah Lelong



Tahukah Anda? Salah satu teknik mudah untuk menjana keuntungan menerusi pelaburan hartanah, adalah dengan.. 

  • Langkah 1 : Membeli hartanah dibawah harga pasaran, 
  • Langkah 2 : Ubahsuai dan perbaikinya.. 
  • Langkah 3 : Sewakan atau jualkannya dengan harga yang lebih tinggi!"


Dalam masa beberapa bulan, anda mampu untuk menjana keuntungan beribu-ribu ringgit, malah tidak mustahil juga, berpuluh-puluh ribu ringgit! Teknik ini nampak mudah bukan? Semudah 1, 2,3......

Walaupun hasilnya sangat lumayan.... TETAPI, Ianya bukan semudah yang disangka! Ianya melibatkan risiko yang besar! Silap langkah!..Anda mungkin terpaksa menanggung kerugian beribu-ribu ringgit, malah mungkin juga mencecah sehinga berpuluh-puluh ribu ringgit!

Inilah satu-satunya ebook yang akan memberikan anda panduan lengkap langkah demi langkah bagaimana membeli rumah lelong dan menjana keuntungan darinya. Ebook ini amat sesuai di baca oleh bakal pelabur Hartanah, Ejen Hartanah, Peguam Hartanah, Pelelong, Pelajar dan mereka yang terlibat secara langsung atau tidak langsung dalam urusniaga hartanah.





Apa Kelebihan Software Auto PM?





Antara Kelebihan software Auto PM ....



  1. PM Prospek Yang Berminat! - Software ini akan kesan keyword yang anda suruh kesan seperti "PM", "saya nak", "nak", atau apa saja. Bila nampak orang komen sebegini, software ini akan terus pergi PM mereka mesej yang anda suruh sampaikan. Walaupun pukul 2:00 pagi. Software ini berkerja 24 jam!
  2. Reply Komen Prospek! - Selepas hantar PM kepada prospek anda, software ini akan reply komen prospek anda itu tadi. Software ini boleh berikan no hotline, atau maklumkan kepada prospek anda suruh mereka cek inbox.
  3. Viralkan Post Anda! - Bila makin banyak orang komen dekat post anda tu, maka post anda akan lebih mudah diviralkan oleh Facebook kerana post tersebut mempunyai banyak engagement!
  4. Closing Sales Lebih POWER! - Mana tak power? Bila prospek anda komen 'pm', 'nak', software ini terus hantar mesej closing dalam 5 saat, ia membuatkan prospek terus teruja dengan layanan pantas anda!



Nak tau banyak lagi .... meh Klik Di Sini








Rahsia Perniagaan Biskut Di Rumah



"Modal Rendah, Untung Tinggi"

Perniagaan Biskut Cukup Ringkas...Kenapa? Kita langsung tidak memerlukan peralatan yang banyak. Memadai dengan oven untuk membakar biskut yang kita hasilkan. 

Tahukah anda? Permintaan terhadap biskut murah juga sangat tinggi. Ramai yang beli untuk cukup syarat apabila tetamu datang ke rumah. Ada biskut raya. Malah ada yang berfikiran "Ala.. Biskut tu orang yang makan..bukan aku yang makan".

Ya. Itu realiti sekarang ini.

Sendiri makan nak yang sedap dan mahal, orang lain makan biarlah biskut murah murah. Malah di pasaraya, sudah mula ada lambakan biskut raya yang dihasilkan oleh kilang kilang besar.

Rasanya sama, cuma bentuk sahaja berbeza. Malah jika tidak bernasib baik, anda mungkin akan mendapat biskut yang "tengik" kerana sudah lama dihasilkan. Jadi nasiblah siapa yang terkena.

Jika dah terkena sekali, pasti lain kali akan mengelak daripada membeli di pasaraya. Takkan nak hidang biskut tengik kepada tetamu yang datang. Pada awalnya nak jimat, kini menjadi rugi pula kerana membeli biskut yang tidak boleh dimakan.

Berita baiknya, ramai mula mencari biskut biskut yang dihasilkan secara homemade. Pastinya biskut ini segar dan baru sahaja dihasilkan. Ini akan membuka peluang untuk anda menyerlah sebagai seorang usahawan biskut.

Ia adalah satu pelaburan yang terbaik untuk ilmu. Mungkin ia boleh mengubah hidup anda ke tahap yang baharu.






Komisyen Affiliate sebanyak USD 143.10 dalam masa 30 hari





Ya, jumlah RM1,000.86 dalam masa 30 hari sahaja - tanpa website, tanpa beli iklan Fesbuk, tanpa menjual apa-apa, dan tanpa keluar modal satu sen pun.







Cuba anda bayangkan jika anda berkerja part time, berapa banyak duit yang anda boleh buat dalam sebulan? Berapa banyak wang yang akan anda bazirkan untuk pergi ke tempat kerja setiap hari?

Berapa jam anda kena kerja keras setiap hari? Adakal ia berbaloi untuk bekerja sampai lewat malam, tapi pada hujung bulan dapat gaji RM700 je?

Kalau ada cara yang lebih senang, dimana anda tidak perlu keluar rumah, boleh bersantai dan berborak kosong, dan tidak perlu apa-apa selain handphone anda dan Internet - adakah anda berminat nak tahu caranya?

Selasa, 21 November 2017

Anda Nak Kahwin?



Tahniah saya ucapkan jika anda kini dalam perancangan nak kahwin. Pasti kini anda sedang menghitung hari untuk disatukan bersama si dia bukan?

Dalam duk menghitung hari tu, anda dah buat persiapan kahwin ker? Anda dah cukup modal? Dah rujuk kat pejabat Agama? Dah attend kursus kahwin? Dah itu? Dah ini?

Yang paling pentingnya anda tahu ker apa yang perlu anda buat dahulu dan dah adakah checklist untuk buat semua persiapan yang tidak pernah anda buat sebelum ini?

Perkara pertama yang akan anda fikirkan sudah pastinya buat rujukan di majalah, internet, tanya kawan2, tanya mak ayah, tanya saudara mara dan bermacam2 rujukan lagi. Yang pastinya selepas habis semua pertanyaan & rujukan tersebut, anda akan mula faham atau pun keliru dengan pelbagai persiapan yang harus dibuat. Itu belum termasuk bab modal & masa.

Jika anda perlukan:

  1. bahan rujukan yang dapat memudahkan lagi urusan persiapan perkahwinan anda;
  2. rujukan yang dapat menjimatkan masa anda dari ke hulu & ke hilir tanpa anda ketahui apa yang harus anda buat dahulu;
  3. bahan rujukan yang dapat membimbing anda tentang proses & peraturan memohon kebenaran kahwin & borang2 yang perlu diisi;
  4. checklist yang akan memudahkan lagi persiapan kahwin anda dari sebelum, semasa & selepas majlis kahwin;
  5. adab & persediaan sewaktu merisik, bertunang, malam berinai, nikah, bersanding, majlis resepsi dan selepas majlis resepsi;
  6. dan pelbagai lagi persiapan yang anda tidak pernah lakukan sebelum ini.

Jika anda perlukan panduan & penyelesaian mudah untuk semua itu, nasihat saya dapatkan segera bahan rujukan yang mudah dan murah demi mengelakkan anda membuat persiapan yang salah & yang paling penting MEMBAZIR!

Jika anda nak tahu rujukan apa yang saya maksudkan itu, sila rujuk di sini

Nasihat saya, buatlah keputusan yang bijak, agar majlis kahwin anda nanti berjalan dengan lancar tanpa perlu pening kepala & silap dalam membuat persiapan majlis kahwin anda yang hanya sekali dalam seumur hidup anda.

Sekian.....





Panduan Membuat Tart



"Bosan Kerana Asyik Membeli Tart Di Kedai? Anda Ingin Belajar Untuk Membuat Tart Anda Sendiri?"


Bagi pengemar tart, kini anda tidak lagi perlu ke kedai bakeri untuk menikmati keenakan tart kegemaran anda. Anda boleh membuatnya sendiri di rumah. Ya. Ia sebenarnya sangat mudah.

Bagi yang tidak pernah membuat sebarang pastri sebelum ini. Inilah masanya untuk anda belajar. Keluarga anda mungkin akan terkejut dengan hasil yang anda akan hasilkan menerusi kursus bakeri daripada rumah.









Panduan Bisnes Cup Cake Dari Rumah


Anda boleh buat cupcake walaupun tidak menghadiri sebarang kursus atau latihan. Dengan produk ini anda hanya perlu menontonnya dan membuat cupcake anda. Kini tiada alasan untuk anda tidak membuat kek cawan anda sendiri samada untuk perkahwinan anda ataupun untuk perniagaaan. Buat cupcake tidaklah sesukar mana.

Bayangkan anda sudah memulakan perniagaan ini dan mula menerima tempahan. Ia pasti akan membantu keluarga anda dengan tambahan pendapatan hasil daripada bisnes anda dari rumah ini. 

Anda tidak perlu berhenti kerja untuk memulakannya, anda boleh melakukan perniagaan ini pada malam hari secara separuh masa. Cupcake yang telah siap didekorasi boleh disimpan di dalam peti sejuk sebelum diserahkan kepada pelanggan anda.

Anda boleh membuat beberapa hari sebelum tempahan berkenaan diambil. Atau anda boleh menyediakan perkhidmatan delivery terus ke alamat pelanggan anda.

Ini akan menjadi satu nilai tambah kepada pelanggan anda. Saya pasti mereka pasti akan menyukainya.