Jumaat, 26 Mei 2017

NAK TERIMA BAYARAN MELALUI KAD KREDIT/DEBIT?


Gunakan Ezywire untuk terima bayaran daripada pelanggan. Sangat mudah digunakan asalkan ada smartphone dan internet. Tiada yuran bulanan yang mahal macam mesin kad kredit biasa. Sesuai untuk peniaga yang mahu terima bayaran di mana sahaja mereka berada.




8 Ready made Bonus Pakej Yang Anda boleh gunakan


Anda biasa buat affiliate? Kalau dulu nak buat affiliate. Ni main pot affiliate link je Pun boleh dapat sales.

Tapi sekarang ni memang taklah. Sekurang-kurangnya kena offer Value added untuk prospek . Cara paling mudah nak berikan Value added ni ialah dengan Berikan bonus pada prospek Anda bila mereka membeli melalui link affiliate anda

Tapi tak senang juga nak Buat bonus ni. Paling senang Ialah kita outsource. Nak tahu kat mana Boleh dapatkan produk-produk digital yang anda boleh gunakan Sebagai bonus untuk offer Pada prospek anda?






Mudahnya Menjemput Copywriting


Pernah tak anda mengalami masalah sewaktu nak buat iklan sale anda bunyinya krik..krik? Dah buat copywriting (ayat-ayat iklan) tapi masih tak nak convert dan tak ada langsung orang yang pm. Dekat mana silapnya ya?

Jika nak menghasilkan satu copywriting yang memukau memerlukan banyak latihan dan juga pembacaan yang berterusan untuk menulis ayat jualan. Ramai orang yang baru dalam dunia perniagaan online berpendapat bahawa copywriting ini tak memberikan apa-apa makna. Namun jelas sekali copywriting yang memukau mampu membuatkan pelanggan-pelanggan anda bertindak membeli produk anda.








Khamis, 25 Mei 2017

Panduan Grafik gaya Professional Untuk Newbie



Kawan saya dah buat kajian kepada beberapa tools & software grafik yang ada di pasaran, beliau dan pun compile semuanya dalam satu panduan.

Simple je, bila anda perlukan bahan grafik untuk kempen marketing, anda hanya  buka panduan ni dan follow je step by step.

So tak perlu dah nak search di Google la, nak tanya orang la, nak tanya kawan-kawan la, tak perlu.

Buka, pilih & buat.

Kalau anda nak dapatkan panduan ni, boleh lihat di sini TOOLS GRAFIK





Teknik Copywriting KABABOM!


Tak sampai beberapa lama lagi bulan puasa tiba dan macam biasa mood membeli orang Malaysia ni membuak-buak tambah pulak menjelang raya.

So, anda dah pasang strategi nak kaut untung berlipat kali ganda untuk musim raya tahun ni?

Masih belum ada strategi?

Ehhh... mana boleh macam tu. Kalau serius nak kaut untung besar dalam jualan musim raya ni kena buat PLANNING awal-awal, lebih lebih lagi kalau kita gunakan pemasaran online.

Dalam artikel ni saya nak share satu perkara yang sangat efektif untuk ledak kan bisnes anda walaupun anda masih newbie.

Umumnya kita tahu yang 100% pembeli bertindak untuk membeli disebabkan emosi. Dan emosi membeli itu dapat diterjemahkan melalui copywriting.

Untuk mendapatkan IMPAK MAKSIMA,  copywriting tu mestilah ada STRATEGI.





Rahsia Loan Rumah


Susah nak beli rumah sekarang…Jangan risau saya ada satu ebook yang anda boleh rujuk

Siapa yang wajib baca
  • umur 20 tahun dan ke atas
  • belum ada rumah
  • yang ada anak tapi belum beli rumah lagi
  • dah pergi mana- mana tapi tak lulus juga rumah
  • yang tak tau proses beli rumah

FREE JER…Klik di link ini dan anda akan dapat ebook ni secara free





Rabu, 24 Mei 2017

mamat ni buat minimum RM 4 angka dengan platform Online Ni..



Kurang pengalaman bukanlah satu penghalang untuk berjaya. Ada seorang mamat" ni, beliau bukan datang dari background IT atau yang seumpama dengannya....tetapi masih boleh berjaya hasilkan minimum RM4 angka dalam masa sebulan dengan menggunakan platform hartanah online yang diberi nama Airbnb. 

Beliau akan terangkan IN DETAIL kepada anda tentang menjadikan homestay/kediaman anda lebih menarik untuk disinggahi oleh para tetamu, bukan saja tetamu tempatan tetapi juga antarabangsa

Semuanya beliau terangkan langkah demi langkah di dalam modul e-book berikut:

  • Modul 1: Pengenalan & Langkah Utk Senaraikan Kediaman Anda. Anda akan di guide anda step by step untuk anda senaraikan kediaman/homestay anda di platform Airbnb dan juga untuk menetapkan harga yang kompetitif untuk kediaman anda.
  • Modul 2: Strategi untuk dapatkan penyewa dengan cepat. Dalam modul ni, anda akan ditunjukkan cara nak filter tetamu dengan cepat & berkualiti melalui platform Airbnb. Anda juga diberi panduan untuk anda menggunakan kuasa SEO 'Search Engine Optimisation' untuk mendapat carian yang lebih mantap di platform Airbnb.
  • Modul 3: Pertanyaan, Booking & Pembayaran. Anda akan ditunjukkan cara-cara menerima booking, dan jenisx2 pembayaran yang boleh diterima di platform Airbnb dan juga bagaimana untuk setup akaun pembayaran anda sebelum menerima tempahan daripada customer.
  • Modul 4: Ketibaan dan Daftar Masuk & Check out. Disini anda akan di beri tips untuk meng-'impresskan' bakal tetamu anda ketika mereka tiba dan camne anda boleh jadi hos yang ohsem. Juga beliau sertakan tip tentang jenis-jenis customer yang anda perlu berwaspada sebelum membenarkan mereka buat booking dengan anda

So, kini peluang anda pula untuk ketahui dan dapatkan hasil yang sama, silap-silap lebih hebat daripada mamat tu.

Anda boleh dapatkan akses ke e-book beliau DI SINI.