Rabu, 28 September 2016

Nak Jana Duit Simpanan Melalui ASB?



Ketahui cara jana SIMPANAN RATUSAN RIBU dalam ASB di saat masalah ekonomi mencengkam 'poket' anda!


  • ASB GENIUS jadi Fenomena rujukan utama Bumiputera
  • ASB Genius tidak diajar di universiti dan tiada di mana-mana kedai buku!
Anda RUGI jika kenal ASB tapi tak tahu potensi keuntungan yang boleh dijana HANYA dengan ASB. JANGAN bergantung semata-mata duit pencen dan saving EPF/SOCSO saja.

ASB bukanlah sesuatu yang 'biasa-biasa' lagi dan akan jadi LUAR BIASA bila anda telah memahami SECARA MENDALAM cara dan teknik RAHSIANYA. Anda mampu mencipta simpanan ASB RATUSAN RIBU ringgit dalam masa yang lebih singkat dari apa yang anda fikirkan selama ini!

Penulis Khairul Ezuwan adalah Speaker untuk lebih 60 Siri 'Seminar Potensi ASB & Hartanah' Dan Seminar ASB Genius yang telah dihadiri oleh lebih 3000 orang peserta dari seluruh Malaysia dan telah mengendalikan lebih 100 sessi Personal Coaching bersama pelbagai latar belakang peserta. 

Apa kelebihan ASB Genius untuk Bumiputera seperti ANDA?

Anda akan memiliki ebook beserta semua himpunan 9 video TEKNIK-TEKNIK Hebat dalam Amanah Saham Bumiputera sebagai rujukan yang memudahkan kefahaman anda walaupon anda selalu sukar memahami sesuatu bacaan, dengan cara ulasan dan penyampaian yang amat mudah difahami.





Isnin, 26 September 2016

Dalam 3 hari boleh buat RM1200



Boleh tengok sharing rakan saya Tuan Amir Faisal?





Pendek je tapi pergh... power. 


Beliau berkonsgi teknik bagaimana beliau close sale di WhatsApp, dan jana pendapatan 5 ANGKA.

Apa kata mereka...


"Hari jumaat lepas close sale 6 botol terus dari 1  customer je.. harga ratus-ratus sebotol tu..."

"Dalam 3 hari boleh buat RM1200 dengan teknik closing WhatsApp ni. Ganas!"


Jangan tunggu lagi. Tengok segera!





Khamis, 15 September 2016

2 Strategi Buat Duit Dengan Affiliate



2 jenis strategi yang beliau selalu guna tiap kali nak promote produk affiliate....salah satu strategi ini, samada:



  • Strategi Instant,
  • Strategi Long Term




Apa beza kedua dua strategi ni?

Instant - Strategi buat komisyen pantas. Dapat je prospek, terus  promote.

Long Term - Strategi buat komisyen jangka masa panjang. Dapat prospek, 'belai' prospek tu dulu..then baru promote. Repeat & rinse!

Selain dari strategi ini, banyak lagi yang ada dalam modul video Hero Affiliate
ni. Sangat sesuai untuk sesiapa sahaja yang nak hasilkan income dari affiliate.

Korang boleh baca detail lagi tentang Hero Affiliate DI SINI.

Khamis, 8 September 2016

Tawaran Hilang Akal



Okey .... nie tak tau lah ... rasanya boleh jadi gilerrr nie ..... mana taknya 50% diskaun sempena Merdeka Dan Hari Raya Aidil Adha....


  1. Pakej Penuh FB Cash Profit
  2. Rakaman Live Webinar SMS Marketing
  3. Software X Autoreply SMS terpower

Tawaran nie akan di tutup pada 10 September 2016..... Jangan tungu lama-lama.... Meh klik kat SINI

Selasa, 6 September 2016

Anak anda mampu mengusai Matematik tanpa menggunakan Kalkulator



Selalu sangat kita dengar rintihan yang ‘fobia’ dengan matapelajaran matematik.



Tapi tahukah anda bahawa, perkara ini sebenarnya boleh kita elakkan dan atasinya.

Cuba tanya diri anda sendiri betul-betul, adakah ini yang anda inginkan jika diberikan pilihan ?...
  • Anak-anak anda mudah faham dan mudah ‘tangkap’ setiap kali guru Matematik mengajar apa juga bab Matematik di dalam kelas.
  • Anak-anak mudah mengira dalam masa yang CEPAT & PANTAS walaupun tanpa menggunakan kalkulator. Penting sebab sekarang ni di sekolah rendah masih lagi belum dibenarkan menggunakan kalkulator.
  • Memperbaiki prestasi anak-anak dalam penguasaan matematik yang lemah. Tiada lagi masalah keputusan peperiksaan subjek matematik yang GAGAL lagi!
  • Anak-anak anda mampu sentiasa skor A dalam subjek matematik, tak kira apa juga ujian dan peperiksaan yang mereka ambil.
  • Menjadikan anak-anak anda setaraf dengan anak-anak cemerlang yang lain dalam penguasaan ilmu matematik.
  • Memberikan jalan ‘short-cut’ dalam menyelesaikan operasi tambah, tolak, darab dan bahagi semudah mengira 1, 2 dan 3, A, B dan C ...

Jika jawapan anda YA bagi perkara-perkara di atas, anda WAJIB anda layari laman web Latihanmaths.com

Fuhh ... ape fungsi software hantu nie sebenarnya?


Kenapa software ini dinamakan SOFTWARE HANTU??

Sebabnya mudah saja, software ini bekerja di belakang tabir, tapi anda akan dapat lihat hasilnya di FB page mahu pun FB personal anda.

Kewujudan software ini dalam dunia FB ADS hanyalah bertindak sebagai PENGIKLANAN PERCUMA sahaja. Ia adalah jalan alternatif apabila PENGIKLANAN BERBAYAR menjadi semakin mahal dan FB Page sering di flag oleh Facebook.

Ayuh lihat fungsi hantu dengan hubungan FB ads
  • Autopost 
  • Autoinvite 
  • Autolike 
  • Cari FB page musuh 
  • SMS blast pada fan 
  • Steal friend 
  • Search group 
  • Autoremove friend 
  • Auto - Schedule 

Meh .... kalau anda serius >> Klik Di SINI