Rabu, 22 November 2017

Rahsia Jana Pendapatan Lumayan Dengan Rumah Lelong



Tahukah Anda? Salah satu teknik mudah untuk menjana keuntungan menerusi pelaburan hartanah, adalah dengan.. 

  • Langkah 1 : Membeli hartanah dibawah harga pasaran, 
  • Langkah 2 : Ubahsuai dan perbaikinya.. 
  • Langkah 3 : Sewakan atau jualkannya dengan harga yang lebih tinggi!"


Dalam masa beberapa bulan, anda mampu untuk menjana keuntungan beribu-ribu ringgit, malah tidak mustahil juga, berpuluh-puluh ribu ringgit! Teknik ini nampak mudah bukan? Semudah 1, 2,3......

Walaupun hasilnya sangat lumayan.... TETAPI, Ianya bukan semudah yang disangka! Ianya melibatkan risiko yang besar! Silap langkah!..Anda mungkin terpaksa menanggung kerugian beribu-ribu ringgit, malah mungkin juga mencecah sehinga berpuluh-puluh ribu ringgit!

Inilah satu-satunya ebook yang akan memberikan anda panduan lengkap langkah demi langkah bagaimana membeli rumah lelong dan menjana keuntungan darinya. Ebook ini amat sesuai di baca oleh bakal pelabur Hartanah, Ejen Hartanah, Peguam Hartanah, Pelelong, Pelajar dan mereka yang terlibat secara langsung atau tidak langsung dalam urusniaga hartanah.





Apa Kelebihan Software Auto PM?





Antara Kelebihan software Auto PM ....



  1. PM Prospek Yang Berminat! - Software ini akan kesan keyword yang anda suruh kesan seperti "PM", "saya nak", "nak", atau apa saja. Bila nampak orang komen sebegini, software ini akan terus pergi PM mereka mesej yang anda suruh sampaikan. Walaupun pukul 2:00 pagi. Software ini berkerja 24 jam!
  2. Reply Komen Prospek! - Selepas hantar PM kepada prospek anda, software ini akan reply komen prospek anda itu tadi. Software ini boleh berikan no hotline, atau maklumkan kepada prospek anda suruh mereka cek inbox.
  3. Viralkan Post Anda! - Bila makin banyak orang komen dekat post anda tu, maka post anda akan lebih mudah diviralkan oleh Facebook kerana post tersebut mempunyai banyak engagement!
  4. Closing Sales Lebih POWER! - Mana tak power? Bila prospek anda komen 'pm', 'nak', software ini terus hantar mesej closing dalam 5 saat, ia membuatkan prospek terus teruja dengan layanan pantas anda!



Nak tau banyak lagi .... meh Klik Di Sini








Rahsia Perniagaan Biskut Di Rumah



"Modal Rendah, Untung Tinggi"

Perniagaan Biskut Cukup Ringkas...Kenapa? Kita langsung tidak memerlukan peralatan yang banyak. Memadai dengan oven untuk membakar biskut yang kita hasilkan. 

Tahukah anda? Permintaan terhadap biskut murah juga sangat tinggi. Ramai yang beli untuk cukup syarat apabila tetamu datang ke rumah. Ada biskut raya. Malah ada yang berfikiran "Ala.. Biskut tu orang yang makan..bukan aku yang makan".

Ya. Itu realiti sekarang ini.

Sendiri makan nak yang sedap dan mahal, orang lain makan biarlah biskut murah murah. Malah di pasaraya, sudah mula ada lambakan biskut raya yang dihasilkan oleh kilang kilang besar.

Rasanya sama, cuma bentuk sahaja berbeza. Malah jika tidak bernasib baik, anda mungkin akan mendapat biskut yang "tengik" kerana sudah lama dihasilkan. Jadi nasiblah siapa yang terkena.

Jika dah terkena sekali, pasti lain kali akan mengelak daripada membeli di pasaraya. Takkan nak hidang biskut tengik kepada tetamu yang datang. Pada awalnya nak jimat, kini menjadi rugi pula kerana membeli biskut yang tidak boleh dimakan.

Berita baiknya, ramai mula mencari biskut biskut yang dihasilkan secara homemade. Pastinya biskut ini segar dan baru sahaja dihasilkan. Ini akan membuka peluang untuk anda menyerlah sebagai seorang usahawan biskut.

Ia adalah satu pelaburan yang terbaik untuk ilmu. Mungkin ia boleh mengubah hidup anda ke tahap yang baharu.






Komisyen Affiliate sebanyak USD 143.10 dalam masa 30 hari





Ya, jumlah RM1,000.86 dalam masa 30 hari sahaja - tanpa website, tanpa beli iklan Fesbuk, tanpa menjual apa-apa, dan tanpa keluar modal satu sen pun.







Cuba anda bayangkan jika anda berkerja part time, berapa banyak duit yang anda boleh buat dalam sebulan? Berapa banyak wang yang akan anda bazirkan untuk pergi ke tempat kerja setiap hari?

Berapa jam anda kena kerja keras setiap hari? Adakal ia berbaloi untuk bekerja sampai lewat malam, tapi pada hujung bulan dapat gaji RM700 je?

Kalau ada cara yang lebih senang, dimana anda tidak perlu keluar rumah, boleh bersantai dan berborak kosong, dan tidak perlu apa-apa selain handphone anda dan Internet - adakah anda berminat nak tahu caranya?

Selasa, 21 November 2017

Anda Nak Kahwin?



Tahniah saya ucapkan jika anda kini dalam perancangan nak kahwin. Pasti kini anda sedang menghitung hari untuk disatukan bersama si dia bukan?

Dalam duk menghitung hari tu, anda dah buat persiapan kahwin ker? Anda dah cukup modal? Dah rujuk kat pejabat Agama? Dah attend kursus kahwin? Dah itu? Dah ini?

Yang paling pentingnya anda tahu ker apa yang perlu anda buat dahulu dan dah adakah checklist untuk buat semua persiapan yang tidak pernah anda buat sebelum ini?

Perkara pertama yang akan anda fikirkan sudah pastinya buat rujukan di majalah, internet, tanya kawan2, tanya mak ayah, tanya saudara mara dan bermacam2 rujukan lagi. Yang pastinya selepas habis semua pertanyaan & rujukan tersebut, anda akan mula faham atau pun keliru dengan pelbagai persiapan yang harus dibuat. Itu belum termasuk bab modal & masa.

Jika anda perlukan:

  1. bahan rujukan yang dapat memudahkan lagi urusan persiapan perkahwinan anda;
  2. rujukan yang dapat menjimatkan masa anda dari ke hulu & ke hilir tanpa anda ketahui apa yang harus anda buat dahulu;
  3. bahan rujukan yang dapat membimbing anda tentang proses & peraturan memohon kebenaran kahwin & borang2 yang perlu diisi;
  4. checklist yang akan memudahkan lagi persiapan kahwin anda dari sebelum, semasa & selepas majlis kahwin;
  5. adab & persediaan sewaktu merisik, bertunang, malam berinai, nikah, bersanding, majlis resepsi dan selepas majlis resepsi;
  6. dan pelbagai lagi persiapan yang anda tidak pernah lakukan sebelum ini.

Jika anda perlukan panduan & penyelesaian mudah untuk semua itu, nasihat saya dapatkan segera bahan rujukan yang mudah dan murah demi mengelakkan anda membuat persiapan yang salah & yang paling penting MEMBAZIR!

Jika anda nak tahu rujukan apa yang saya maksudkan itu, sila rujuk di sini

Nasihat saya, buatlah keputusan yang bijak, agar majlis kahwin anda nanti berjalan dengan lancar tanpa perlu pening kepala & silap dalam membuat persiapan majlis kahwin anda yang hanya sekali dalam seumur hidup anda.

Sekian.....





Panduan Membuat Tart



"Bosan Kerana Asyik Membeli Tart Di Kedai? Anda Ingin Belajar Untuk Membuat Tart Anda Sendiri?"


Bagi pengemar tart, kini anda tidak lagi perlu ke kedai bakeri untuk menikmati keenakan tart kegemaran anda. Anda boleh membuatnya sendiri di rumah. Ya. Ia sebenarnya sangat mudah.

Bagi yang tidak pernah membuat sebarang pastri sebelum ini. Inilah masanya untuk anda belajar. Keluarga anda mungkin akan terkejut dengan hasil yang anda akan hasilkan menerusi kursus bakeri daripada rumah.









Panduan Bisnes Cup Cake Dari Rumah


Anda boleh buat cupcake walaupun tidak menghadiri sebarang kursus atau latihan. Dengan produk ini anda hanya perlu menontonnya dan membuat cupcake anda. Kini tiada alasan untuk anda tidak membuat kek cawan anda sendiri samada untuk perkahwinan anda ataupun untuk perniagaaan. Buat cupcake tidaklah sesukar mana.

Bayangkan anda sudah memulakan perniagaan ini dan mula menerima tempahan. Ia pasti akan membantu keluarga anda dengan tambahan pendapatan hasil daripada bisnes anda dari rumah ini. 

Anda tidak perlu berhenti kerja untuk memulakannya, anda boleh melakukan perniagaan ini pada malam hari secara separuh masa. Cupcake yang telah siap didekorasi boleh disimpan di dalam peti sejuk sebelum diserahkan kepada pelanggan anda.

Anda boleh membuat beberapa hari sebelum tempahan berkenaan diambil. Atau anda boleh menyediakan perkhidmatan delivery terus ke alamat pelanggan anda.

Ini akan menjadi satu nilai tambah kepada pelanggan anda. Saya pasti mereka pasti akan menyukainya.




Isnin, 20 November 2017

Khas Buat Mereka Yang Sukar Dapat Zuriat



Saya ada satu berita baik bagi mereka yang belum dikurniakan cahayamata.

Rahsia Mudah Hamil .... Ia ditulis oleh sepasang suami isteri yang pernah mengalami masalah yang sama sebelum dikurniakan zuriat. Ini telah menggerakkan mereka untuk membuat satu kajian yang mendalam terhadap ilmu-ilmu tentang kesuburan. Oleh kerana kedua-dua mereka berkelulusan Ijazah Sarjana Muda dalam Bidang Genetik dan Sains Pemakanan, bukan menjadi suatu masalah bagi mereka untuk mendapatkan maklumat-maklumat dari sumber-sumber yang jarang dicapai oleh kebanyakan orang.

Apa yang menariknya, mereka telah membuat kajian selama 3 tahun sehingga terhasillah suatu bentuk penulisan yang saya rasa merupakan satu sejarah di Malaysia kerana menurut penulis, setakat ini tidak pernah ada satu pun buku lebih-lebih lagi ebook yang ditulis khusus untuk golongan yang sukar dapat zuriat. 

Yang paling menakjubkan, penulis telah membongkarkan sebanyak 15 kaedah untuk mengesan hari-hari subur bagi meningkatkan peluang kehamilan. Sesuatu yang sangat-sangat jarang diketahui oleh semua orang. Semuanya didapati dari sumber-sumber kajian saintifik seperti buku rujukan luar negara dan jurnal-jurnal perubatan.

Sebenarnya banyak lagi intro tentang isi kandungannya, kalau anda mahu tahu lebih lanjut, apa kata anda singgah sebentar ke Laman Jualan ebook Rahsia Mudah Hamil di mudahhamil.com

Di laman jualan tersebut terdapat ulasan mereka yang diberi peluang untuk membacanya lebih awal. Kesemua mereka benar-benar kagum dengan isi kandungan ebook tersebut.



Ciri Terhebat Blog Wordpress





Ahad, 19 November 2017

3 AMALAN PENARIK REZEKI YANG BOLEH ANDA AMALKAN



Hari ini saya ingin kongsikan 3 Amalan Penarik rezeki yang boleh anda amalkan untuk lebih mudah menarik rezeki.


1: Membaca Surah Al Waqiah setiap malam

Allah memerintahkan kita untuk bershalawat karena shalawat adalah doa untuk melimpahkan rahmat bagi Nabi Muhammad SAW dan muslim secara keseluruhan. "Sesungguhnya Allah dan malaikat-malaikatnya bershalawat untuk Nabi, hai orang-orang yang beriman, bershalawatlah kamu untuk Nabi dan ucapkanlah salam penghormatan kepadanya" (Q.S.Al Ahzab : 56).

2: Membaca shalawat untuk Nabi Muhammada SAW

Allah memerintahkan kita untuk bershalawat karena shalawat adalah doa untuk melimpahkan rahmat bagi Nabi Muhammad SAW dan muslim secara keseluruhan. "Sesungguhnya Allah dan malaikat-malaikatnya bershalawat untuk Nabi, hai orang-orang yang beriman, bershalawatlah kamu untuk Nabi dan ucapkanlah salam penghormatan kepadanya" (Q.S.Al Ahzab : 56)

3: Membaca Surah Al Ikhlas

Abu Said Al Khanafi menerangkan, surah ini dinamakan surah Al Ikhlas artinya bersih atau lepas, maka barangsiapa yang membacanya dan mengamalkannya dengan hati yang ikhlas maka ia akan dilepaskan dari kesusahan-kesusahan duniawi, dimudahkan menghadapi sakaratul maut dan dihindarkan dari kegelapan kubur dan kengerian hari kiamat.

Itulah sedikit perkongsian yang boleh korang amalkan untuk menarik rezeki


Belajar Jahit Baju Kurung Cara MUDAH, MURAH dan PRAKTIKAL



Jika anda berminat untuk menambah pendapatan dengan mengambil upah menjahit baju kurung atau ingin menjahit baju sendiri, anda bolehlah belajar menjahit baju kurung dengan cara MUDAH, MURAH dan PRAKTIKAL. Klik link di bawah untuk mengetahui caranya:





Tambah ilmu ==> Tambah kemahiran ==> Tambah pendapatan.



Jimat masa anda manage fanpage dengan autochat!





Sini ada satu software autobot yang boleh menolong anda membalas PM pelanggan dalam beberapa saat sahaja.



Contoh jika ada pelawat nak tanya harga, autobot ini akan menjawab soalan ini untuk anda.





Jimat masa dan tenaga, dan paling best, ia boleh close sale secara automatik!


Nak tahu kehebatan autobot ini, boleh klik link berikut :


Sabtu, 18 November 2017

Belajar Buat Bun, Pau dan Pizza Di Rumah Style Hotel



Kepada yang berminat untuk belajar membuat bun, pau dan pizza tetapi tiada masa nak ke kursus bolehlah dapatkan DVD video step by step ini. Belajar dari yg berpengalaman kerja di hotel. 

Anda akan diajar melalui video yang sangat terperinci dari asas sehingga pandai. Ramai yang telah berjaya melalui panduan video ini.

Apa yang anda akan pelajari dalam video ini
  • Modul 1: Membuat Bun Original 
  • Modul 2: Membuat Aneka Inti Bun
  • Modul 3: Membuat Aneka Bun Special
  • Modul 4: Membuat Pau Original
  • Modul 5: Cara Menggunakan Mesin Mixer dan Industrial Oven
  • Modul 6: Cara Pembungkusan Bun
  • Modul 7: Cara Pengiraan Kos

Semua modul di atas diajar melalui video step by step. Ada lagi Bonus: ebook pizza. Untuk lebih detail sila ke rahsiabun.com











Formula Menghasilkan Sistem Hungry Buyer Sambil Buat Jualan



SAYA SEORANG AFFILIATE .... Jana Pendapatan Dengan Hanya Promosi Produk Orang Lain itulah income saya

Tapi sebelum ini Saya selalu gagal dalam bab pemasaran...Tak kira produk yang saya promosi itu mempunyai permintaan di pasaran

Tetapi saya tetap gagal buat jualan

Akhirnya setelah saya TERBELAJAR 3 benda ini....
  • Strategi Pemasaran
  • Trafik/pelanggan
  • Conversion/Jualan

Baru saya tahu proses bagaimana nak buat jualan...Saya percaya, memang susah nak jana pendapatan online tanpa cara yang betul.



Agen Dropship Perlu Amalkan Ni...




Sebelum mula promosikan produk-produk dropship, korang perlu faham dulu 5

etika penting ni.


5 Etika Mempromosikan Produk Dropship

  1. Tak melakukan spamming.
  2. Tak sailang kawan.
  3. Tak main potong harga.
  4. Jangan kondem produk lain.
  5. Jaga bahasa.


Banyak lagi tips dan rahsia bisnes dropship dalam Panduan BISNES DROPSHIP
FB. Anda masih boleh dapatkan AKSES PENUH di sini.


Semoga bermanfaat

Jumaat, 17 November 2017

Kaedah Sebenar Menarik Jualan



Khusus buat anda yang menjalankan perniagaan secara sambilan mahupun sepenuh masa… 



Teknik Dalaman Bagaimana Menarik Ribuan Prospek Dan Pelanggan Melalui Pancaran Aura Positif Diri


Tidak perlu kerja keras kerana prospek sendiri akan tertarik dan datang kepada kempen ‘Marketing’ kita

BAGAIMANA MENJADI SEORANG SUPER PROFIT MAMA?







Semua wanita yang bakal atau sudah bergelar sebagai seorang Mama pasti ingin memberikan yang terbaik untuk keluarga. Jalan terbaik adalah dengan berjaya menjana pendapatan sendiri. Dengan wujudnya kemudahan online, kini menjana pendapatan amat mudah dan sesiapa sahaja mampu melakukannya! Pelajar, suri rumah mahupun yang telah bersara ataupun yang mencari pendapatan sampingan.

Khamis, 16 November 2017

Corong Jualan Mudah


EZIFUNNEL adalah ebook yang yang mengandungi tutorial panduan langkah demi langkah bagaimana menghasilkan sebuah corong jualan (Sales Funnel) mudah dan responsif yang berpotensi menjana pendapatan lumayan setiap hari secara automatik dan 100% online.


Dengan memiliki EZIFUNNEL ini, anda akan ditunjukkan panduan langkah demi langkah bagaimana anda dapat menghasilkan flow atau aliran sebaran info jualan produk atau servis anda kepada prospek sehingga anda berjaya mengumpulkan hanya pelanggan-pelanggan yang berminat dengan produk atau servis anda sahaja (targeted) dan mereka akan membelinya terus daripada anda. 

Corong jualan (sales funnel)?

Method atau kaedah tahap demi tahap yang dihasilkan oleh usahawan onlineuntuk menarik dan memandu perjalanan orang ramai yang berminat (targeted)ke arah berlakunya pembelian daripada suatu jualan.

Tujuan dan objektif corong jualan (sales funnel) adalah

  • Mendapatkan dan mengumpulkan database pelanggan yang targeted, yang hanya berminat untuk membeli produk atau servis kita.
  • Mendapatkan keuntungan hasil daripada jualan produk atau servis kepada pelanggan kita yang targeted dan berminat itu.
  • Membuat ulangan jualan untuk produk-produk atau servis-servis kita yang lain yang sama nichenya.



Rabu, 15 November 2017

3 Langkah Untuk Pandai Mengaji Dari Asas


Tuan Anwar sebelum ni pun ada masalah tak kenal huruf. Huruf keliru, baca berterabur. Main sebut hentam keromo sahaja.

Apabila beliau dah tahu cara yang mudah dan praktikal untuk belajar mengaji Alquran, prosesnya jadi lebih mudah.

Senang je belajar mengaji ni.

Part paling keliru adalah bab kenal huruf. Huruf dah kenal proses seterusnya menjadi super mudah!

3 Langkah Untuk Pandai Mengaji
  1. Kuasai Huruf
  2. Kuasai Tajwid
  3. Konsisten Membaca Alquran

Mahu serius belajar mengaji dari asas sampai mahir mengaji?








Isnin, 13 November 2017

Teknik Buat Duit di WeChat Secara SAmbilan!!


TAHUKAH ANDA?

  • Pengguna WeChat kini telah melebihi 900juta orang pada tahun 2017.
  • Golongan pengguna WeChat yang terbesar bukanlah budak-budak sekolah, tetapi adalah mereka yang berumur 25-34 tahun.
  • Dengan 2 fakta diatas, WeChat sebenarnya adalah merupakan sebuah "lubuk duit" yang masih ramai orang belum sedar!
  • Tidak seperti facebook & instagram yang memerlukan anda "membayar" untuk membolehkan pos-pos anda dilihat oleh friend & follower anda... di WeChat, hampir 90% pos anda akan dilihat oleh rakan-rakan anda tanpa sebarang bayaran!
Nak tahu teknik sebenar membuat pemasaran & duit di WeChat?




Facebook Auto Post Auto Bump


Apa Yang Best Kalau Guna Bumper ni?

Bumper adalah software Autopost dan Auto Bump untuk FB. Fungsi autobump akan membuatkan post di FB sentiasa naik dan ada "magnet reach"
dah macam FB ads pulak kan



Kenapa Makin Ramai Orang Pilih Bisnes Online?


Berapa ramai orang yang anda kenal, buat bisnes online?

Perasan tak, makin lama makin ramai yang buat bisnes online. Yang buat takaful, penapis air, jual kereta, repair air cond pun dah mula buat secara online.

Kenapa agaknya mereka ni turut buat bisnes online?

Faktor utamanya adalah ianya berpotensi besar, mudah, dan lebih jimat. Anda mampu kurangkan kos marketing sehingga 6 kali ganda!

Jadi, rugi besar kalau kita tak kuasai bisnes online ni. Kalau dulu hanya kita saja yang bisnes online, sekarang dah banyak saingannya.

Kalau anda nak belajar lebih dalam mengenai bisnes online ni, sorang rakan saya ni baru launch satu panduan lengkap mengenai bisnes online. Tak perlu dah anda nak join personal kocing sana-sini bayar ribu-riban. Semua ada dalam tu.











Ahad, 12 November 2017

Tidak Perlu Sebarang Kemahiran Komputer. Hanya Muat Turun, Pasang dan Klik untuk Run.



Anda hanya perlu muat turun APLIKASI nie ke dalam handphone Android anda. Kemudian, hanya klik dan ia akan install ke dalam handphone anda.



Kemudian, anda hanya perlu masukkan butir-butir seperti nama, nombor akaun bank anda dan lain-lain lagi. Selesai itu, hanya klik dan biarkan aplikasi ini berjalan sendiri. Dalam masa 1 ke 2 jam, periksa akaun bank anda dan lihat hasil yang akan masuk dalam ribuan dan ribuan dan ribuan



Sabtu, 11 November 2017

CARA TERBARU DAN PANTAS SEDUT BERIBU-RIBU LIST PROSPEK


Nadi dalam apa jua bisnes adalah pemasaran atau promosi. Kalau produk hebat macamana sekalipun kalau anda tak lakukan pemasaran, memang susah bisnes nak pergi  jauh.

Tapi kalau lakukan pemasaran, produk biasa-biasa pun boleh dapat sambutan luar biasa. So untuk dapatkan sambutan luar biasa dalam bisnes online anda, anda kena tahu 2 benda untuk start promosi dan dapatkan ramai customer.

  • Pertama; Kat website mana nak promote bisnes anda? Dan...
  • Kedua; macamana nak dapat ramai customer nampak promosi  atau iklan anda?
Jawapannya...

  1. Pertama; anda mesti promosikan pada website yang terima banyak trafik setiap hari. Salah satunya adalah Facebook. Lebih dari ratusan ribu trafik terhasil dari Facebok. Kalau tak promote bisnes anda kat sini memang rugi besar.
  2. Kedua; Memandangkan saya tahu Facebook adalah lubuk trafik, jadi saya buat split test iklan di Facebook menggunakan 3 placement...
  • Desktop Newsfeed
  • Right Column
  • Mobile
TERKEJUT saya dibuatnya!

Iklan di Facebook saya yang menggunakan mobile adalah iklan yang paling banyak di lihat dan paling banyak dapat tarik customer.

Laju semacam jer.

Mana taknya... kemana orang pergi, orang akan sentiasa bawa hanphone mereka. Ada jer  masa terluang, mesti belek handphone.

Cuba anda lepak kat restoran dan tengok keliling. Banyak kepala yang sedang tunduk dan khusyuk. Semua layan phone masing-masing.

Ntah-ntah anda pun sedang baca email ni guna handphone. So, anda nak promosi kat  mana?

  • Nak promosi kat tempat ramai customer atau yang sikit  customer?
  • Nak promosi anda di lihat oleh ramai orang atau nak sedikit je nampak promosi anda?
Saya pasti anda tahu jawapannya. Ok, kalau anda nak mula promosi  di Mobile dan Facebook sama macam saya, anda boleh follow caranya DI SINI.





 

Perhatian kepada semua PEMILIK FANPAGES


Satu software terbaru iaitu SociGun yang dapat membantu peniaga online..

Antara fungsi menarik SociGun:
  • Auto mesej prospek yang komen di post fanpage (AutoPM).
  • Auto reply komen.
  • Autolike komen.
  • Tukarkan prospek kepada subscriber setia.
  • Hantar mesej pukal kepada prospek terus ke inbox.
  • Unlimited Broadcast Message.
  • Unlimited List / Subscribers.


Anda ingin autopost atau tingkatkan follower di IG?


PiXiNSTA adalah tool yang sesuai untuk mereka yang ingin automasikan bisnes mereka di Instagram.







Jumaat, 10 November 2017

Strategi Marketing 2018


Untuk tahun 2018 ni, bagi yang buat bisnes pastinya cabaran makin besar, kerana makin ramai yang akan berniaga dan berbisnes.

Jadi ada baiknya jika kita dapat bersama-sama merancang strategi marketing 2018 dari sekarang.

Saya bukanlah orang yang pandai marketing, tapi sama-sama kita boleh belajar strategi marketing 2018 melalui video ini







Selasa, 7 November 2017

Sifufbads Copy Writing





Anda tahu bagaimana untuk hasilkan copywriting FB ads yang killer, sentap emosi dan mampu menyedut duit pelanggan??? Jika tidak, anda akan mampu berbuat demikian dalam masa hanya 3 hari jika membaca buku ini! 

Semua orang tahu buat FB ads... Semua tahu menulis ayat iklan. Betul? Tapi tak semua yang mampu menulis ayat iklan, atau ayat copymitingyang benar-benar memukau dan mampu hasilkan sales yang dimahukan. Betul?

Sebab itu lah anda perlu baca buku ini! Inilah, mazhab Copywriting Sifufbads!

Segala rahsia, segala formula, segala teknik... Paling killer dalam mazhab Copywriting Sifufbads. bakal DIDEDAHKAN pada anda dalam buku ini. Ya... buku ini! Buku yang telah ditunggu-tunggu selama ini.. Buku yang bakal mengubah landskap bisnes anda, melalui pemasaran FB Ads.





Ahad, 5 November 2017

Formula Tarik Rezeki


Bayangkan dan Rasakan Saat Anda Dah Dapat Rezeki Melimpah Setiap Hari...Pasti terbit rasa tenang dan bahagia bukan?


Bahkan anda tak perlu fikir susah payah bagaimana nak cari rezeki.

Kesimpulannya ebook ini berkaitan adalah dengan hati, hidup dan rezeki. Macam mana anda dapat jadikan rezeki auto masuk, syok, sentiasa sahaja ada dan mencukupi? Jawapannya ada di sini.





Viral iklan anda serta-merta


Viralkan iklan anda di media sosial secara PERCUMA dan dapatkan ribuan trafik sepantas 5 minit dengan teknik yang cukup mudah!



Ingin bina list dari Facebook?



Software ini mampu mencari REAL Email dan Phone prospek dari Facebook dengan mudah dan cepat.



Tidak tahu nak niaga apa?


Jangan risau, sistem eCommerce ini mampu menjual ribuan produk yang ada di seluruh dunia semudah ABC!




Sabtu, 4 November 2017

Anda ingin automasikan bisnes anda di FB?




Aplikasi yang canggih ini akan membantu uruskan jualan anda di Facebook secara pantas & autopilot!





Rabu, 1 November 2017

Tak Nak Sunyi Sepi Lagi GiveAway by ASTraveler






Rasanya korang belum terlambat lagi nak join GA nie ... klu korang free .... jomlah join di sini

Tokey Wajib Pandai



Setiap kali menunggu makanan sampai, ayah saya selalu cakap ayat ni

"Kalau nak buka restoren, tokey mesti pandai masak"

"Kenapa? Kan boleh je upah tukang masak yang terer", saya bertanya.

"Kalau tukang masak lari? Sapa nak masak? Kalau tak reti masak, takkan nak tutup kedai?"


Ramai orang kata owner bisnes tak perlu tahu semua benda, cukup untuk leverage orang lain je buatkan.

SALAH!

Saya tak setuju dengan statement tu. Kenapa?

Setiap benda yang anda nak buat, anda dulu perlu tahu buat. Kemudian boleh leverage pada orang hanya jika terlalu banyak tempahan.

Bukannya tak tahu buat terus leverage, anda mudah kena tipu nanti.

Nak berniaga online, anda kena pandai buat website, landing page, squeeze page dan bonus page.

Tu wajib!

itu je cara untuk anda attract prospek dengan lebih menarik.





Benda boleh belajar, kalau anda nak leverage dari awal, anda akan susah bila bisnes jatuh nanti

percayalah!



Blackhatebay kini kembali terbongkar






Viral Instagram Academy




Anda dah penat mencuba pelbagai cara tingkatkan follower tapi masih gagal,
buat ig ads pun asik rugi jer. 



pendedahan ekslusif
Nak Belajar Buat InstaFamous  Dengan follower Beratus Ribu Secara Online ?





Isnin, 30 Oktober 2017

Bangunkan Legasi Bisnes Anda Melalui Dropship E-Commerce


Bila tengok orang lain buat dropship e-commerce dan dapat jana banyak duit, kita pun nak buat jugak. Orang buat dengan ilmu serta strategi yang betul tapi kita ikut-ikut je. Mana boleh nak berjaya macam tu.

Hakikatnya, dahlah kita ilmu tak cukup, strategi pun tak betul lepas tu bila kurang berjaya kita kecewa dan mulalah cakap… “Pembohong bisnes dropship ni. Tak boleh kaya pun…”. Esok lusa pergi buat bisnes lain pulak...

Takpe! Saya faham, ia bukan 100% salah anda pun sebab saya sendiri tu pun ada tabiat negatif macam tu jugak sebelum ni. Itu adalah lumrah manusia terutamanya bagi mereka yang baru nak berjinak-jinak dengan bisnes. Ia lebih kurang dipanggil sebagai "Shiny Object Syndrom".







SHOPIEVO 2.0 merupakan 'adik' kepada SHOPIEVO 1.0 yang dilancarkan setahun yang lepas. Apa Yang Akan Anda Dapat Belajar Dalam Shopievo 2.0 ?

Objektif kedua-dua panduan ini sebenarnya sama sahaja iaitu merupakan panduan lengkap tutorial video dari A hingga Z berkenaan dengan "The Art of Dropshiping eCommerce", iaitu dalam bahasa mudahnya, "Seni Bisnes Dropship eCommerce".

Cuma yang buatkan antara kedua-dua panduan ini berbeza adalah MISI ataupun MATLAMAT!

Jika misi utama Shopievo 1.0 adalah untuk dedahkan bisnes dropship eCommerce bagi pasaran antarabangsa, tapi lain pulak untuk Shopievo 2.0. 

Matlamat utama Shopievo 2.0 adalah untuk membantu usahawan dropship atau pemilik produk fizikal di Malaysia seperti anda menjalankan bisnes online dengan menggunakan store e-Commerce di dalam pasaran tempatan!

Yang lagi ‘BEST’ nya tentang ilmu yang ada dalam Shopievo 2.0 ini, video tutorial yang ditunjukkan adalah dalam bentuk ‘real live case study’ dari mula hingga kepada buat jualan.

Pelajar akan dapat lihat sendiri dengan mata kasar pada setiap langkah yang dilakukan team Shopievo secara langsung melalui store ecommerce eksperimen kami, setiap hari dalam tempoh 2 bulan!

Ia seperti seorang guru sedang ‘memimpin’ tangan anda untuk ditunjukkan secara terperinci melalui video tutorial yang disediakan supaya anda juga boleh berjaya buat jualan seperti ini tiap-tiap hari dalam market Malaysia!


Khamis, 26 Oktober 2017

Cara Otai-Otai Buat Income..


Majoriti pakar-pakar dalam bisnes online ada cara mereka sendiri hasilkan income konsisten setiap bulan. 5-6 angka senang-senang.

Biasanya diorg ni serang hendap customer mereka dari semua sudut. Apa yang ada semua mereka redah...
  • Facebook
  • You Tube
  • Instagram
  • Website
  • Email Marketing
  • Etc..

Namun apa yang menarik ialah...Mereka ada satu cara yang hampir sama iaitu MESTI guna Ayat Power atau Copywriting di setiap platform marketing ni..

Mereka buat Copywriting dan tuju pada banyak angle, dan promosi kepada audiens ikut di mana audiens 'melepak' samada di FB, Youtube, cek email atau browsing Google. So apa beza anda dengan otai2 ni..

Hanya satu SKILL jer..iaitu Skill Menulis untuk Menjual. Anda masterkan skill menulis sebagai langkah pertama, then langkah seterusnya buat sales kaw kaw, dan seterusnya lagi anda perlu pelbagaikan medium pemasaran...

Tak lama... akan pun CONFIRM akan menjejak otai-otai ini. Sebab senjatanya sesuatu yang anda boleh belajar buat..hanya 1 SKILL, iaitu copywriting.



Rabu, 25 Oktober 2017

Tips zero cost marketing untuk bisnes


Tulis konten yang berguna kepada follower dan friend di Facebook anda. Konten ini mungkin dalam bentuk gambar, cerita dan info terkini. Apabila sesuatu tu bermanfaat, Maka senang nak diviralkan di facebook.

Jadi bila anda menjual di facebook profile atau page, reach iklan anda akan lebih tinggi. So, lebih banyak prospek yang berpotensi beli produk/bisnes anda.

Ok ada banyak lagi teknik dan strategi zero cost marketing yang saya boleh share. Kalau korang nak belajar lebih detail..Ini saya share satu link webinar video free tentang tu..

Jika korang praktikkan, insyaallah boleh gandakan sales bisnes anda, 









Teknik Turbo Sedut Prospek


KENAPA ANDA HARUS MEMILIKI SOFTWARE NI?

  • Software ini dapat membantu anda mempercepatkan urusan untuk mendapatkan database prospek dengan tepat
  • Dengan hanya gunakan 3 teknik anda mampu menjana pendapatan sehingga 5 angka sebualan dalam bisnes anda

APA KATA MEREKA YANG TELAH PUN MENGGUNAKAN SOFTWARE AUTO FB INI





Jumaat, 20 Oktober 2017

Panduan Massenger Leads Pro


Belajar Cara Gunakan Facebook Messenger Untuk Kumpul & Follow Up Prospek serta Pelanggan Dengan mudah, murah dan berkesan!

Ini adalah 3 kelebihan utama menggunakan Messenger Bot (ada banyak sebenarnya, tapi ini yang paling best!)
  • Boleh automatik reply setiap PM yang masuk di Page (jimat masa anda nak mengadap phone & prospek pun seronok dilayan dengan pantas)
  • Dengan strategi yang betul, anda boleh terus close sale di Messenger, 24 jam sehari, 7 hari seminggu sebab 'Bot' yang akan melayan semua prospek.
  • Mudah untuk anda follow up secara prospek terus di Messenger secara automatik (dan buat manual broadcast pun boleh). Paling best, anda boleh segmen kan prospek ikut apa yang mereka pernah respon sebelum ini.

Anda tak sabar nak belajar bina Messenger Bot anda sendiri?






SAya Tak Nak Marah Anak Lagi


Tahukah anda, seorang kanak-kanak yang berterusan dimarah akan berisiko melakukan perkara yang sama kepada orang lain, atau anak-anak mereka dewasa nanti.

ANDA mesti HENTIKAN kebiasaan ini SEKARANG juga






Kelas Online Belajar Website


Antara masalah ramai orang yang mengikuti kelas bina website ialah semangat dan tahu buat ketika di kelas sahaja.

Bila balik dah lupa dan tak ingat dah apa dan di mana tempat nak klik, macam mana nak buat dan biasanya banyak yang tergantung begitu sahaja. Macam mana progress di kelas, itu sahajalah kesudahannya.

Sebab tu sahabat saya ni ada buat sesuatu yang uniklah pada pandangan saya. Berbeza dengan apa yang ada di pasaran tempatan, beliau menawarkan satu kelas online bina website.

Yang menariknya kelas ni cover banyak aspek website, dari ecommerce, minisite, blog dan macam-macam lagilah. Asa pemasaran pun turut dikongsikan.

Memang sangat sesuai untuk yang ada kekangan masa nak pergi kelas offline. Paling best anda boleh belajar bila-bila dan di mana yang anda suka, ikut keselesaan sendiri.





Isnin, 16 Oktober 2017

Suka auto atau manual?



Dulu semua benda kena buat manual. Nak beli air kena manual, nak beli makanan kena manual.

Kemudian muncul mesin untuk jadikannya automatik. Masuk je duit, tekan butang, keluar air tin.

See?

Dunia sentiasa berubah. Teknologi juga begitu.

Anda nak post gambar di instagram kena upload secara manual. Kenapa tak guna something automatik?

Software ni mungkin boleh bantu anda jika anda suka automasi




Ahad, 15 Oktober 2017

Panduan Canvas ads


Ini antara 5 kelebihan menggunakan iklan jenis Canvas:
  • Anda boleh pilih untuk hanya bayar bila orang klik dan baca Canvas anda (anda tak perlu bayar kalau orang klik Like, Comment atau Share)
  • Kos iklan jenis ini biasanya lebih murah berbanding iklan jenis Engagement yang guna gambar atau multiple image
  • Dalam satu Canvas ini, anda boleh masukkan gambar, tulisan dan juga video sekali gus (boleh jadi macam website / sales page yang simple)
  • Facebook tak strict dengan content yang anda guna dalam Canvas (jadi perkataan yang biasanya sensitif serta gambar yang banyak tulisan macam screenshot Whatsapp boleh digunakan dengan bahagia)
  • Bila orang dah klik masuk ke Canvas anda, anda boleh buat iklan jenis Retargeting untuk follow mereka sampai mereka terpaksa beli!

Amacam? Menarik Kan Kalau Anda Reti Buat Iklan Jenis Canvas!





Sabtu, 14 Oktober 2017

Bagaimana Jerung Yang Tiada Follower Banyak Di Instagram


Panduan ini sangat sesuai untuk golongan
  • Mereka yang BARU tentang pemasaran instagram
  • OWNER,STOKIS ATAU AGEN yang jualan suam dan nak roketkan JUALAN
  • Yang nak KEMBANGKAN DAN MENDOMINASI bisnes mereka di instagram





Rabu, 11 Oktober 2017

Buat Copywriting FB dengan pantas


Biasa jual produuk melalui FB?

Tak ada idea nak buat copywriting?

Boleh tengok video di page INI untuk pelajari cara mudah create FB copywriting.

Tegok tau!