Jumaat, 28 April 2017

Panduan Jutawan Dropship


Pernah tak korang terfikir yang buat dropship pun boleh dapat sale juta-juta macam product owner? Macam tak logik je kan…Nak maintain jual 1-2 unit sehari pun sakit, ni kan pulak nak dapat juta-juta!

Baru-baru ni saya dapat korek rahsia beberapa orang otai dropship yang berjaya hit sale jutaan ringgit….Bila dah hadam strategi dieorg, barulah saya sedar banyak benda-benda “biasa” yang ramai newbie tak ambil kesah, tapi dieorg sangat-sangat kesah…Mungkin itu salah sebab kenapa dieorg berjaya.




Catat Ulasan