Selasa, 30 Mei 2017

ADAKAH ANDA PENIAGA DI INSTAGRAM



SEBELUM ANDA BERPUTUS ASA MENJUAL DI PLATFORM INSTAGRAM ATAU KEHABISAN SEJUMLAH WANG MEMBAYAR SERVIS FOLLOWERS/PAID REVIEW/IG ADS SERTAI SERVIS INSTAGRAM YANG KAMI TAWARKAN UNTUK ANDA
https://jeneralinsta.onpay.my/order/form/jip003/rabia79
 
 
 

 

Dengan Satu Klik .... Anda Dapat Korek Data Iklan


Dengan hanya 1 KLIK sahaja, anda akan dapat ‘korek’ data-data dari setiap interest pada 1 Ad Set Iklan Facebook yang sedang anda jalankan…...sehinggakan anda boleh kenal pasti audiens INTEREST mana yang paling berpotensi dan berkualiti untuk digunakan dalam iklan Facebook anda yang seterusnya… 
 
Tahukah Anda, Semakin Targeted Audiens yang dipilih, Semakin Tinggi REACH dan juga KEBERKESANAN IKLAN Facebook Ads anda. Dan ia akan ‘memaksa’ FACEBOOK supaya tunjukkan Iklan anda kepada lebih ramai prospek anda yang Targeted!
 
Anda pula akan SENYUM sampai ke pipi sebab tengok kos iklan anda semakin berkurang dan sales makin melonjak naik!
 
Sekarang….. dengan hanya menggunakan Zillatics, anda akan dapat menganalisa dan mengkaji audiens yang Berkualiti dan Super Targeted dengan iklan yang anda jalankan supaya kos iklan Facebook ads anda dapat dikurangkan dengan banyak dan jualan produk anda meningkat berkali-kali ganda!
 
 
https://account.zillatics.my/aff/go/rabia79
 
 
 

Jumaat, 26 Mei 2017

NAK TERIMA BAYARAN MELALUI KAD KREDIT/DEBIT?


Gunakan Ezywire untuk terima bayaran daripada pelanggan. Sangat mudah digunakan asalkan ada smartphone dan internet. Tiada yuran bulanan yang mahal macam mesin kad kredit biasa. Sesuai untuk peniaga yang mahu terima bayaran di mana sahaja mereka berada.




8 Ready made Bonus Pakej Yang Anda boleh gunakan


Anda biasa buat affiliate? Kalau dulu nak buat affiliate. Ni main pot affiliate link je Pun boleh dapat sales.

Tapi sekarang ni memang taklah. Sekurang-kurangnya kena offer Value added untuk prospek . Cara paling mudah nak berikan Value added ni ialah dengan Berikan bonus pada prospek Anda bila mereka membeli melalui link affiliate anda

Tapi tak senang juga nak Buat bonus ni. Paling senang Ialah kita outsource. Nak tahu kat mana Boleh dapatkan produk-produk digital yang anda boleh gunakan Sebagai bonus untuk offer Pada prospek anda?






Mudahnya Menjemput Copywriting


Pernah tak anda mengalami masalah sewaktu nak buat iklan sale anda bunyinya krik..krik? Dah buat copywriting (ayat-ayat iklan) tapi masih tak nak convert dan tak ada langsung orang yang pm. Dekat mana silapnya ya?

Jika nak menghasilkan satu copywriting yang memukau memerlukan banyak latihan dan juga pembacaan yang berterusan untuk menulis ayat jualan. Ramai orang yang baru dalam dunia perniagaan online berpendapat bahawa copywriting ini tak memberikan apa-apa makna. Namun jelas sekali copywriting yang memukau mampu membuatkan pelanggan-pelanggan anda bertindak membeli produk anda.








Khamis, 25 Mei 2017

Panduan Grafik gaya Professional Untuk Newbie



Kawan saya dah buat kajian kepada beberapa tools & software grafik yang ada di pasaran, beliau dan pun compile semuanya dalam satu panduan.

Simple je, bila anda perlukan bahan grafik untuk kempen marketing, anda hanya  buka panduan ni dan follow je step by step.

So tak perlu dah nak search di Google la, nak tanya orang la, nak tanya kawan-kawan la, tak perlu.

Buka, pilih & buat.

Kalau anda nak dapatkan panduan ni, boleh lihat di sini TOOLS GRAFIK





Teknik Copywriting KABABOM!


Tak sampai beberapa lama lagi bulan puasa tiba dan macam biasa mood membeli orang Malaysia ni membuak-buak tambah pulak menjelang raya.

So, anda dah pasang strategi nak kaut untung berlipat kali ganda untuk musim raya tahun ni?

Masih belum ada strategi?

Ehhh... mana boleh macam tu. Kalau serius nak kaut untung besar dalam jualan musim raya ni kena buat PLANNING awal-awal, lebih lebih lagi kalau kita gunakan pemasaran online.

Dalam artikel ni saya nak share satu perkara yang sangat efektif untuk ledak kan bisnes anda walaupun anda masih newbie.

Umumnya kita tahu yang 100% pembeli bertindak untuk membeli disebabkan emosi. Dan emosi membeli itu dapat diterjemahkan melalui copywriting.

Untuk mendapatkan IMPAK MAKSIMA,  copywriting tu mestilah ada STRATEGI.





Rahsia Loan Rumah


Susah nak beli rumah sekarang…Jangan risau saya ada satu ebook yang anda boleh rujuk

Siapa yang wajib baca
  • umur 20 tahun dan ke atas
  • belum ada rumah
  • yang ada anak tapi belum beli rumah lagi
  • dah pergi mana- mana tapi tak lulus juga rumah
  • yang tak tau proses beli rumah

FREE JER…Klik di link ini dan anda akan dapat ebook ni secara free





Rabu, 24 Mei 2017

mamat ni buat minimum RM 4 angka dengan platform Online Ni..



Kurang pengalaman bukanlah satu penghalang untuk berjaya. Ada seorang mamat" ni, beliau bukan datang dari background IT atau yang seumpama dengannya....tetapi masih boleh berjaya hasilkan minimum RM4 angka dalam masa sebulan dengan menggunakan platform hartanah online yang diberi nama Airbnb. 

Beliau akan terangkan IN DETAIL kepada anda tentang menjadikan homestay/kediaman anda lebih menarik untuk disinggahi oleh para tetamu, bukan saja tetamu tempatan tetapi juga antarabangsa

Semuanya beliau terangkan langkah demi langkah di dalam modul e-book berikut:

  • Modul 1: Pengenalan & Langkah Utk Senaraikan Kediaman Anda. Anda akan di guide anda step by step untuk anda senaraikan kediaman/homestay anda di platform Airbnb dan juga untuk menetapkan harga yang kompetitif untuk kediaman anda.
  • Modul 2: Strategi untuk dapatkan penyewa dengan cepat. Dalam modul ni, anda akan ditunjukkan cara nak filter tetamu dengan cepat & berkualiti melalui platform Airbnb. Anda juga diberi panduan untuk anda menggunakan kuasa SEO 'Search Engine Optimisation' untuk mendapat carian yang lebih mantap di platform Airbnb.
  • Modul 3: Pertanyaan, Booking & Pembayaran. Anda akan ditunjukkan cara-cara menerima booking, dan jenisx2 pembayaran yang boleh diterima di platform Airbnb dan juga bagaimana untuk setup akaun pembayaran anda sebelum menerima tempahan daripada customer.
  • Modul 4: Ketibaan dan Daftar Masuk & Check out. Disini anda akan di beri tips untuk meng-'impresskan' bakal tetamu anda ketika mereka tiba dan camne anda boleh jadi hos yang ohsem. Juga beliau sertakan tip tentang jenis-jenis customer yang anda perlu berwaspada sebelum membenarkan mereka buat booking dengan anda

So, kini peluang anda pula untuk ketahui dan dapatkan hasil yang sama, silap-silap lebih hebat daripada mamat tu.

Anda boleh dapatkan akses ke e-book beliau DI SINI.





Selasa, 16 Mei 2017

Bekerja Dari Rumah .... Jadi Bos Sendiri


Pernah tak anda mendengar nama-nama seperti SifuFBAds? Khairi Like Method? Dr. Azizan Osman? Darren Rowse? Seth Godin?

Mereka-mereka ini adalah antara orang-orang berjaya yang sudah mencapai kekayaan yang ramai idamkan dengan menjual informasi sahaja.

Informasi untuk menguasai sesuatu, untuk menjadi lebih bijak dari sebelumnya, untuk menjadi lebih mahir, untuk menjadi lebih kaya. MALAHAN, dalam apa bidang sekalipun, memiliki informasi adalah satu kelebihan, malahan IA BOLEH MENJADI SENJATA KEKAYAAN, KEJAYAAN, MALAHAN KUASA dekad ini.

Dan jika anda perasan, jutawan sekalipun akan merendahkan diri mencari maklumat lebih untuk perniagaan mereka setiap tahun. Mereka kekal untuk sentiasa ingin belajar sesuatu. Jika jutawan seperti mereka turut mengejar ilmu dan maklumat lebih, saya yakin anda juga ingin memiliki maklumat lebih pada hari ini?

Saya yakin juga, anda tidak ingin membuang masa anda dan inginkan maklumat/ informasi berkualiti sahaja.







      Isnin, 15 Mei 2017

      Automasi terkini IG


      Kini instagram marketing semakin mudah kerana anda hanya perlu set and forget. Biarkan robot bekerja tanpa henti untuk anda.




      Mengapa anda perlu pilih Gramposter 2.0?
      • Online software
      • Dashboard yang kemas
      • Video tutorial
      • Unlimited account
      • Fungsi yang lengkap
      • Harga yang murah






      Ahad, 14 Mei 2017

      I’m A Backpacker: Japan





      Kita mungkin fasih English, tetapi itu bukan satu kelebihan yang bermakna apabila di Jepun. Maka, apa perlu kita buat? 

      Makanan di Jepun adalah antara yang wajib dicuba dan dirasai sendiri. Pun begitu, di Jepun tidak ada cop Halal Jakim. Matilah kita? 

      Pengangkutan awam di Jepun adalah antara yang tercanggih dan terefisyen di dunia. Cumanya semua macam kompleks sangat. Jadinya bagaimana nak manfaat? 

      Itu hanya sebahagian daripada persoalan yang ada dalam kepala kita. Jangan bimbang, jawapan-jawapannya ada dalam buku ini. Anda hanya perlu nikmati pengembaraan di Negara Matahari Terbit ini. Selebihnya, biar buku ini uruskan.





      Sabtu, 13 Mei 2017

      Psikologi orang Berjaya




      Kejayaan dipengaruhi oleh banyak faktor, bukan setakat kelulusan akademik, modal, semangat, dan kecekalan. Buku ini adalah usaha sederhana bagi menerangkan faktor-faktor selain daripada yang empat itu, yang begitu mempengaruhi kejayaan. Ini bukanlah buku terbaik, tetapi mudah-mudahan dengan terbitnya buku ini pembaca mendapat maklumat yang membantu mereka mengorientasikan semula sistem keutamaan mereka dalam mengejar kejayaan.





      Khamis, 11 Mei 2017

      Kenapa Wanita Menjadi Mangsa Jenayah?


      Merujuk kepada statistik bagi mangsa jenayah, kaum wanita yang mendominasinya diikuti golongan kanak – kanak, orang tua dan orang kurang upaya. 

      • Kenapa keadaan seperti ini boleh berlaku? 
      • Kenapa wanita menjadi pilihan para penjenayah? 
      • Adakah ianya merupakan kesilapan daripada wanita itu sendiri atau disebabkan oleh faktor – faktor lain?

      Jawapannya ialah anda perlu mengupas apa yang terkandung di dalam pemikiran seseorang penjenayah. 

      Mengapa mereka amat meminati wanita untuk dijadikan mangsa? 

      • Sebenarnya, kebanyakan penjenayah menganggap wanita merupakan kaum yang lemah dari segi fizikalnya. Inilah faktor utama mengapa wanita dipilih sebagai mangsa. 
      • Keduanya, hampir kesemua wanita apabila keluar dari rumah akan memakai barang – barang perhiasan diri seperti rantai, gelang dan subang yang diperbuat daripada emas. 
      • Faktor ketiga ialah wanita mudah untuk dipengaruhi dan mempercayai seseorang. 
      • Keempat, perasaan takut yang begitu tinggi juga merupakan kelemahan pada wanita yang mana penjenayah dengan mudah boleh mendapatkan wang atau barang berharga yang diminta menerusi gertakan dan ugutan – ugutan. 
      • Faktor kelima pula, cara berpakaian sesetengahnya yang tidak senonoh dan sengaja mendedahkan bahagian – bahagian sulit mereka dan ini merangsang penjenayah untuk menjadikannya sebagai mangsa.

      Namun terdapat juga wanita yang berani tetapi keberanian mereka telah mengundang malapetaka kerana cuba melawan tetapi mereka langsung tidak mengetahui asas – asas untuk membeladiri. Inilah kesilapan yang paling ketara. 

      Oleh itu, hadirlah ke kelas – kelas beladiri dan carilah kesempatan untuk menghadiri mana – mana kursus atau bengkel beladiri wanita. 

      InsyaAllah, banyak tips – tips dan panduan yang dapat diperolehi daripada program – program seperti ini.

      Namun jika anda masih mencari-cari panduan untuk menguasai kemahiran seni bela diri, mungkin anda boleh dapatkannya melalui link berikut




      Rabu, 10 Mei 2017

      Lubuk Duit Di Hari Raya



      Tak lama lagi kita akan menyambut bulan Ramadan dan seterusnya hari raya aidilfitri.

      Nampaknya suasana meriah ini bakal menjelang tidak lama lagi. Ia dihangatkan lagi apabila terdapat beberapa pusat membeli belah sudahpun memainkan lagu raya...huh..awalnya. Baru bulan Rejab.

      Tapi anda perasan tak kenapa mereka begitu awal memutarkan lagu-lagu hari raya?



      Sebenarnya suasana hari raya di Malaysia adalah 'lubuk duit' bagi peniaga-peniaga ini. Daripada pasaraya, peniaga jalanan, penjual pakaian, florist(kedai bunga), peniaga makanan di pasar ramadan, pembuat songkok, peniaga produk2 keagamaan dan termasuk juga tukang jahit sudah mula sibuk mengatur strategi bagi mengaut sebanyak mungkin keuntungan daripada keghairahan berbelanja seluruh rakyat Malaysia ketika musim raya ini.

      Di negara kita, ada satu budaya yang tidak terdapat di negara-negara lain iaitu kepelbagaian kuih raya.

      Bagi mereka yang pernah tinggal di luar negara, pasti anda dapat membandingkan betapa berbezanya suasana hari raya di Malaysia dengan negara lain khususnya dari segi kepelbagaian kiuh muih yang dihidangkan ketika hari raya. Daripada kuih-kuih tradisional mahupun kuih raya moden, fenomena ini menambahkan lagi kemeriahan hari raya di negara kita.

      Tapi kalau andaperasan, ada satu perubahan yang sangat ketara dalam suasana hari raya yang berlaku di Malaysia sekarang ini. Anda ingat tak bagaimana suatu ketika dahulu, kita yang ketika itu masih kecil, pasti akan sibuk membantu mak, makcik, nenek, kakak didapur menyediakan kuih muih bagi menyambut hari raya. Seronok bukan?

      Tetapi rasanya zaman tersebut sudah berlalu. Anak-anak, anak-anak saudara kita sekarang lebih suka mengadap saluran Astro Ceria 24 jam.

      Manakala, kakak-kakak dan makcik-makcik kita tidak lagi sibuk didapur ketika musim daya. Sebaliknya mereka sudahpun berkerja bagi menampung kos hidup yang semakin meningkat. Dapur-dapur mulai sunyi daripada kemeriahan ketika musim raya.

      Namun walau apa pun keadaannya dan bagaimana sibuk pun mereka, setiap rumah mesti menyediakan kuih muih di hari raya. Sebagai alternatifnya, dengan kuasa beli yang mereka ada, mereka akan membeli kuih raya 'ready made'.

      Tahukah anda, peluang ini dah lama dicium oleh pengusaha-pengusaha kuih raya sejak sekian lama. Salah seorang daripada mereka telah berani membuat satu pendedahan tentang rahsia pendapatan lumayan dari bisnes kuih raya sejak 10 tahun lalu melalui satu bentuk penulisan iaitu Ebook Rahsia Kuih Raya 

      Beliau bukan sahaja membongkarkan teknik pemasaran kreatif yang beliau gunakan, tetapi juga disertai dengan 10 senarai kuih raya ...yang paling laris berdasarkan rekod jualan beliau sejak 10 tahun lalu. Bukan itu sahaja, resipi rahsia 10 kuih raya tersebut juga disertakan sekali bagi memastikan anda boleh mula buat duti sejurus membaca ebook beliau tersebut.

      Apa kata anda baca sendiri apa yang ingin dikatakan oleh Puan Nor Azlina Sidek terhadap potensi pendapatan lumayan bisnes kuih raya ini





      Kewangan Peribadi Soal Jawab Bersama Anuar Hanif




      Perancangan kewangan saban hari menjadi semakin kritikal. Demi menangani cabaran-cabaran kewangan yang terus memberikan tekanan kepada kehidupan seharian kita, buku ini penuh dengan persoalan kewangan harian diikuti dengan resolusi kewangan yang relevan lagi praktikal. 

      Antara perbahasan yang bakal anda pelajari daripada membaca buku ini adalah seperti cara memaksimumkan sumber pendapatan dan membuat wang bekerja untuk anda melalui pelaburan strategic. Selain itu, terdapat juga cara mengurus serta mengurangkan hutang piutang dengan efektif. Di samping itu, buku ini berkongsi cara untuk membina asas kewangan peribadi yang kukuh serta cara melabur dalam Amanh Saham Akhirat buat bekalan/amalan selepas kematian.




      Isnin, 8 Mei 2017

      Dua Teknik 'Ohsem' Menjana USD secara Dropship & Affiliate



      Apa perasaan anda apabila nilai matawang USD mencurah-curah masuk ke akaun bank anda?

      Sudah tentu anda gembira kan....Saya seperti anda juga, suka membeli barang secara online seperti di Lazada, Fave, Zalora, Amazon dan sebagainya.

      Sebab apa saya suka beli secara online...Ini antara Kelebihannya?
      • Mudah
      • Senang nak compare harga dengan pesaing
      • Banyak pilihan
      • Jimat masa
      • Jimat tenaga
      • Tak perlu bayar parking
      • Tak perlu beratur panjang
      • Bayaran online lebih cepat dan mudah
      • Jimat wang
      • Boleh bandingkan seller mana yang lebih trusted
      • dan banyak lagi...

      Apa kaitannya Kelebihan yang saya nyatakan di atas? Cuba anda bayangkan jika anda sebagai Seller...

      Kelebihan Sebagai Seller :-
      1. Mudah - mudah anda promote product anda
      2. Senang nak compare harga dengan pesaing - anda boleh compare harga produk anda dengan pesaing dan tawar harga kepada bakal pembeli dengan harga yang lebih menarik
      3. Banyak pilihan - anda boleh pelbagaikan jualan produk anda di laman web eCommerce agar pembeli dapat buat pilihan produk anda
      4. Jimat masa - jimatkan masa anda daripada bangun awal pagi, mengadap jalan jam, buka dan tutup pintu kedai anda dan sebagainya
      5. Jimat tenaga - saya sering melihat setiap pagi, owner kedai atau gerai mengerah tenaga menyusun semula barang di rak dan perkara yang sama dilakukan ketika sebelum menutup kedai
      6. Tak perlu bayar parking - parking dah la mahal di sesetengah kawasan..so tukar la cara jualan anda secara atas talian pula..banyak kos yang anda dapat jimat
      7. Tak perlu beratur panjang - bakal pembeli anda lebih suka cara ini sebab zaman sekarang mereka nak beli barang secara pantas dan anda sebagai pembeli pun tak perlu hadapi kerenah pelanggan yang macam-macam
      8. Bayaran online lebih cepat dan mudah - terima bayaran online lebih cepat, selamat dan mudah kerana anda dapat elakkan daripada pembeli yang menggunakan duit palsu, pecah masuk perompak, tak cukup wang tukaran dan sebagainya
      9. Jimat wang - anda sebagai penjual dah tentu nak kurang/jimatkan kos operasi anda...kalau secara traditional, anda perlu bayar sewa kedai, bil api dan air dan yang seumpamanya
      10. Boleh bandingkan seller mana yang lebih trusted - anda boleh Branding kan diri anda agar menjadi seller yang trusted di mata pelanggan anda kerana anda bakal dikerumuni oleh pelanggan dari seluruh dunia...

      Sebab tu anda perasan tak sekarang ini banyak eCommerce tumbuh bagai cendawan seperti yang telah saya huraikan di atas...So, semua di atas tidak akan berlaku jika anda tidak mendapatkan ilmu secukupnya.





      COMBO Buku Fizikal Dan Audio Book


      Buku Fizikal dan Terkandung Audio yang boleh di download, 40 pesanan buat pelabur baru. Semua pelabur hebat pernah, suatu hari dahulu, memulakan langkah pertama mereka sebagai pelabur baharu. Jika ditanya, pasti ramai dalam kalangan mereka yang akan setuju: Alangkah bagusnya jika ketika mereka memulakan pelaburan dahulu, ada orang yang memberikan pesanan dan nasihat kepada mereka agar mereka dapat mengelakkan kesilapan dan terus menuju ke jalan yang betul.






      Sales Slow Setiap Bulan?


      Masih Tercari-Cari Cara, Idea & Strategi Terbaik Untuk Close Lebih Ramai Pelanggan?

      Sahabat saya mahu kongsi dengan anda, cara mudah, senang & pantas bagaimana buat lebih banyak untuk dan jualan hanya dalam tempoh masa yang singkat. Anda boleh gunakan semua cara, idea & strategi beliau ini dan lihat hasilnya dalam masa 7 hari!






      Sabtu, 6 Mei 2017

      BUAT DUIT DENGAN DOORGIFT


      Setiap kali menghadiri majlis mahupun majlis-majlis korporat, tidak sah sekiranya pengunjung tidak dibekalkan degan dorrgift. Doorgift yang suatu ketika dahulu pemberian yang tidak wajib dan terhad kepada majlis perkahwinan sahaja, kini lebih meluas dan mencipta trend tersendiri. Ianya bahkan lebih komersil serta membuka peluang perniagaan kepada para usahawan. Biarpun dilihat sebagai pernigaan yang bermusim, bisnes doorgift kian berkembang dan sentiasa mendapat permintaan daripada pelanggan.






      FORMULA SIFU FB ADS


      Ramai orang belum sedar, untuk memajukan sesuatu perniagaan.. kita tak perlu belajar terlalu banyak ilmu-ilmu baru. Ini kerana kita akan pening dan tak tahu ilmu mana yang paling diperlukan dalam perniagaan kita.

      Cara yang betul adalah cari ilmu yang kita sangat perlukan dulu, kemudian belajar.. hadam dan praktikkan ilmu tersebut sampai jadi. Jangan buat sesuatu kerja itu separuh jalan, habiskan kerja tersebut sampai jadi!

      Apa yang dikongsikan dalam buku ini bukan ditulis suka-suka sahaja. Ada tujuannya!

      Tujuannya adalah untuk memberikan panduan dan laluan yang betul kepada para usahawan untuk mula dan kembangkan perniagaan mereka di Facebook.




      Rabu, 3 Mei 2017

      Rahsia Emas Sebagai Magnet Kekayaan


      Pastinya anda akan bersetuju jika saya katakan bahawa emas ialah kekayaan yang sebenar sejak zaman-berzaman lamanya.

      Dalam bahasa mudahnya, sesiapa yang memiliki emas, dia memiliki kekayaan. Ia melambangkan harta kekayaan serta melambangkan status yang tinggi dan bukan semua orang layak memiliki dan membina kekayaan melalui emas.

      Sejak zaman tamadun mesir purba @ Firaun sehinggalah ke hari ini, emas dianggap sebagai simbol kekayaan, kekuasaan dan kecantikan.

      Dengan kata lain siapa ada emas, dia kaya! Akan tetapi, satu hakikat yang tidak ramai orang ketahui ialah EMAS ADALAH MAGNET KEKAYAAN!Dengan mengetahui rahsia emas, anda akan menarik kekayaan kepada anda!

      Jikalau kita berbicara mengenai peluang-peluang pelaburan yang bersepah-sepah ada di luar sana, tentunya terdapat beberapa persoalan yang bermain-main difikiran anda.

      Anda pun sudah mula sedar, untuk terus membina kekayaan dan gandakan wang anda menjadi lebih banyak, anda perlu melaburkannya.

      Jikalau hanya mengharapkan wang gaji bulanan daripada pekerjaan tetap anda sahaja semata-mata, memang jangan haraplah anda mampu jadi kaya dan hidup senang dikemudian hari.

      Kini, anda dah tak perlu risau dan khuatir lagi.





      Usah biarkan diri anda tertipu lagi dengan skim-skim cepat kaya serta pencarian panduan yang boleh memberi bimbingan kepada anda langkah-demi-langkah dalam membina kekayaan sebenar melalui pelaburan emas. Segalanya akan terjawab dalam ebook “Menyingkap Rahsia Pelaburan Emas”.

      Berminat untuk menjadi orang yang berjaya








      Satu konsep yang patut kita gunapakai untuk meningkatkan motivasi untuk kita mencapai kejayaan dalam hidup. Samada..

      • KEWANGAN...
      • KEBAHAGIAAN..
      • KERJAYA...


      Kata pakar "JIKA NAK BERJAYA, TIRU CARA ORANG YANG BERJAYA" Maka, sebab itulah konsep COPY & PASTE MILLIONAIRE diperkenalkan. Salah seorang anak didik kepada 3 jutawan terkenal di Malaysia, telah mendedahkan...

      COPY N PASTE MILLIONAIRE...

      Satu pendedahan hebat rahsia kejayaan 3 jutawan hebat-hebat yang bermula dari NOTHING ini.

      Abang Abu - juga dikenali sebagai Mekanik Wang. Kisah beliau bermula sangat memotivasikan. Dari "kosong" beliau berusaha keras untuk berjaya. Beliau sering dipanggil media berkenaan hal Mekanik Wang :-)

      Datuk Maznah - Dikenali sebagai IRON LADY Malaysia. Memulakan bisnes syarikat keselamatannya yang kini sudah menjadi amat terkenal SECURIFORCE. Siapa tak kenal dengan beliau! Anak pesawah padi menjadi IRON LADY!

      Irfan Khairi - Jutawan Internet yang mengecapi kejayaan muda pada usia 25 tahun dengan bisnes di internet. Beliau telah mengembangkan kesedaran perniagaan internet di Malaysia dengan usaha yang gigih tanpa jemu.

      Ikuti perkongsian 3 jutawan ini 

      Semua ini dikongsikan oleh saudara Syamsol Ariffin, iaitu anak didik kepada ketiga-tiga jutawan di atas. Semoga usaha beliau ini memberikan manfaat kepada kita semua.





      Selasa, 2 Mei 2017

      Nota Perniagaan Online






      TRUE STORY, Makcik Buat RM10k Dengan Bisnes Online Ni...



      Umur bukanlah satu batu penghalang untuk berjaya  dalam bisnes online.

      Ada seorang "MakCik" ni, umur dah masuk 50 an. Beliau bukan datang dari background IT atau yang seumpama dengannya....tetapi masih boleh berjaya hasilkan RM10,020 dalam masa 15 Hari dengan buat bisnes ebook. Dia hanya follow stap by step ikut guide...

      Video Coaching Rahsia Bisnes Ebook.

      Di dalam video coaching ini, dia belajar buat benda ni...

      • BRAINSTROM IDEA EBOOK RM5ANGKA - Bagaimana untuk korek & keluarkan idea power yang sure akan ada hot demand untuk ebook yang hendak dijual.
      • STEP BY STEP PRODUCT CREATION - Ketahui macam mana nak susun content ebook supaya pembeli 200% puas hati. Ada rahsia besar untuk buat pecahan modul supaya ebook kelihatan full of content & boleh cas harga ratus-ratus.
      • TEKNIK & STRATEGI PRE LAUNCH - Ketahui bagaimana nak naikkan kredibiliti untuk jadi someone yang ada authority dengan cepat supaya mudah untuk prospek yakin dan beli ebook nanti. Paling best, video coaching ni ajar bagaimana cara 'main drama' supaya prospek standby depan laptop untuk rushing beli ebook beramai-ramai dalam masa beberapa hari jer. ;)
      • TEKNIK & STRATEGI MEGA LAUNCH - Video coaching ini jua tunjukkan bagaimana cara dapatkan ramai ejen/ jv/ affiliate berkualiti untuk promote ebook.

      Dan macam-macam lagi yang "MakCik" tu belajar dari video coaching ni.

      So, kini peluang anda pula untuk ketahui dan dapatkan hasil yang sama silap-silap lebih hebat dari makcik tu. Anda boleh dapatkan akses ke video coaching ini DI SINI.








      Isnin, 1 Mei 2017

      Penyewa Hantu Tuan Rumah Buaya


      Penyewa hantu ni kita boleh kenal. Bila penyewa tu liat bayar sewa, buat rumah macam tongkang pecah dan entah apa-apa lagi sampai kita menjerit, "Hantu La Kau!" Haa itulah penyewa hantu.

      Tuan rumah pun ada karenah. Tahu nak pau duit penyewa. Nak naikkan sewa sesuka hati, spot check macam warden asrama tapi bila rumah rosak teruk tak nak baiki. Dasar buaya tembaga.

      Heheh.. macam-macam ragam.




      Rahsia Pemasaran Database


      Perniagaan kecil dan sederhana sering mengalami jangka hayat perniagaan yang pendek. Menurut kajian, perniagaan yang baru dimulakan paling lama hanya dapat bertahan selama 3 tahun sahaja, malah yang tidak sampai setahun juga banyak berlaku. Untuk menghasilkan jualan yang berterusan dan jangka hayat perniagaan yang panjang maka kita perlukan satu ASET penting dalam perniagaan iaitu DATABASE jualan dan pemasaran






      Rahsia Usahawan Cilik






      SifuFBads Copywriting