Jumaat, 30 Jun 2017

2 Strategi Buat Duit Dengan Affiliate



2 jenis strategi yang beliau selalu guna tiap kali nak promote produk affiliate....salah satu strategi ini, samada:



  • Strategi Instant,
  • Strategi Long Term





Apa beza kedua dua strategi ni?

Instant - Strategi buat komisyen pantas. Dapat je prospek, terus  promote.

Long Term - Strategi buat komisyen jangka masa panjang. Dapat prospek, 'belai' prospek tu dulu..then baru promote. Repeat & rinse!

Selain dari strategi ini, banyak lagi yang ada dalam modul video Hero Affiliate
ni. Sangat sesuai untuk sesiapa sahaja yang nak hasilkan income dari affiliate.

Korang boleh baca detail lagi tentang Hero Affiliate DI SINI.

Khamis, 29 Jun 2017

Shot Messenger - FB Autoresponder










Formula Bisnes Untung


Apa Formula Bisnes Untung ini boleh bantu bisnes anda?


  1. Anda boleh kira berapa unit jualan yang anda perlu jual supaya bisnes anda untung.
  2. Anda boleh kira, berapa kos marketing maksima yang anda perlu belanja untuk mencapai target jualan.
  3. Anda tahu nombor apa yang anda perlu pantau supaya plan marketing anda on-track.
  4. Anda boleh tahu dimana kelemahan marketing anda dengan formula ini.

Cara untuk kira dan guna formula ini diterangkan dalam ebook ini.





Ahad, 25 Jun 2017

Anak anda Masih Sekolah Rendah?



Berikut adalah katakunci penting dalam Matematik peringkat rendah yang WAJIB anak puan tahu..
.
TAMBAH (+)
  • Cari jumlah
  • Terima/ dapat
  • Lebih banyak
  • Lebih besar/ daripada
  • Hasil tambah/ bertambah
  • Kesemuanya/ semua sekali
  • Selepas/ lambat/ kemudian

TOLAK (-)
  • Beza
  • Selisih
  • Kurang daripada
  • Lebih kecil
  • Dibuang / dikeluarkan
  • Beri kepada
  • Menggunakan
  • Baki
  • Yang masih ada
  • Sebelum

DARAB(X)
  • Darab 
  • Kali
  • Daripada (pecahan / peratus)
  • Jumlah bagi sesuatu bilangan
  • Jumlah kesemuanya
  • Luas (panjang x lebar)
  • Isipadu = (panjang x lebar x tinggi)
  • Hasil darab

BAHAGI (÷) 
  • Bahagi 
  • Hasil bahagi
  • Kongsi bersama
  • Baki dari operasi bahagi
  • Diagihkan sama rata
  • Dipotong sama rata
  • Purata
Belajar sesuatu? Dapatkan lebih banyak tips-tips percuma Matematik dan koleksi soalan-soalan percubaan yang lepas-lepas beserta skema jawapan lengkap disini







Rabu, 21 Jun 2017

Tak sampai 1 jam website dah siap..terbaik!!



JomBiz! Web Builder adalah platform untuk membina laman web semudah ABC. Sesuai untuk sesiapa sahaja yang ingin mencipta laman web sama ada untuk personal, syarikat atau perniagaan.







Isnin, 19 Jun 2017

Anda Mampu Lakukan Pemasaran Online Tanpa Perlu Buang Duit


Perasaan takut nak spend duit banyak untuk marketing tue adalah normal...saya pun kadang-kadang hadapi masalah yang sama.

Sebenarnya... kat luar tue ada banyak tools marketing yang percuma... cuma ramai yang simpan sendiri je. Menarikya ... ramai otai pun cuma gunakan tools yang free nie je pun...

Ada satu panduan nie share tools free yang anda boleh apply untuk buat marketing anda. Serius... tools ini boleh jimatkan bagen anda berkali ganda. Mungkin anda tidak percaya..














Bisnes Affiliate FB Firesale Raya 2017


Oh ya, saya ada berita gembira untuk anda. Cikgu saya atau otai Internet Marketer iaitu Cikgu Hafis ada buat kombo sales kepada anda yang giat berbisnes di FB.

Cikgu Hafis ada sediakan panduan panduan yang kemas dan terbukti dapat membantu beliau dan student student beliau "buat pitis" di media FB.

So, sekarang beliau kongiskan pakej kombo kepada anda semua untuk dapatkan pakej kombo  RAYA2017 ini.

Jadi, saya sangat mencadangkan kepada anda semua untuk dapatkan panduan-panduan ini sebab ini kalilah harga GILA yang cikgu  offer kepada anda.


PERINGATAN!!!! 

HArga offer kombo ini hanya untuk 2 hari ini sahaja. MAklumlah lusa orang dah nak balik kampung berhari raya.


Dapatkan sekarang! Study rajin-rajin. Lepas raya jom kayuh buat duit raya lagi 😊







Ahad, 18 Jun 2017

Mampu Menjual Ribuan Produk Dalam Masa 1 hari



JomBiz! KitNiaga MultiMarket PREMIUM Package membolehkan anda menjual hingga ribuan produk sehari!
 
https://kit.jombiz.com/jombiz-kitniaga-multimarket.html&tracking=587ce822372ba
 
 
 
 

Isnin, 12 Jun 2017

I’M A BACKPACKER: UNITED KINGDOM



Panduan dan tip di dalam buku ini tidak akan menjadikan 'nikmat' backpacker itu berkurangan, malah ia menambah jauhnya perjalanan, dan memberi sensasi tambahan kepada anda sebagai backpacker






Ahad, 11 Jun 2017

Jom berniaga Semudah ABC



JomBiz! KitNiaga Semudah ABC merupakan satu kit lengkap perniagaan online yang dibangunkan bertujuan membantu usahawan atau bakal usahawan dalam perniagaan online. JomBiz! bukan hanya sebuah sistem atau sekadar seminar, tetapi ia merangkumi semua aspek yang diperlukan untuk menjalankan perniagaan online. Setiap usahawan akan menerima sistem, latihan dan bimbingan, sokongan, bahan pemasaran serta panduan lengkap untuk berniaga online.






MEMULAKAN BISNES SENDIRI



Buku ini ditulis bagi saudara yang baru hendak mencari peluang memulakan bisnes sendiri. Buku-buku panduan memulakan bisnes sendiri yang sudah ada dalam pasaran lazimnya mengandaikan sesiapa sahaja dapat memulakan bisnes sendiri dengan jayanya. Andaian itu meleset daripada realiti sebenar.

Tidak semua orang dapat memulakan bisnes sendiri dengan jayanya. Majoriti individu yang cuba menceburi bidang bisnes mengalami kegagalan dan kerugian dalam tempoh tiga tahun selepas membuka bisnesnya. Ini adalah realiti. Jadi buku ini ditulis bagi membantu saudara mengukur diri saudara, apakah saudara mempunyai keupayaan dan kesanggupan memulakan bisnes sendiri.

Buku ini juga ditulis bagi membantu saudara mengenal pasti beberapa jenis kesilapan yang kerap dilakukan oleh mereka yang baru hendak memulakan bisnes sendiri, supaya saudara tidak mengulangi kesilapan jenis itu.





Sabtu, 10 Jun 2017

Lonjakkan Jualan Menggunakan Facebook Fanpage





Khas untuk anda yang mahu berniaga di Facebook!


Ebook ini ditulis berdasarkan pengalaman beliau sendiri. Beliau telah tulis dan susun kandungan ebook ini dalam bentuk langkah demi langkah. Ianya sangat praktikal dan mudah untuk diikuti. 

Apa yang perlu anda lakukan, hanya ikut sahaja setiap langkah yang ditunjukkan!





Rabu, 7 Jun 2017

KHAS UNTUK PENIAGA ONLINE


Ada tak antara anda yang BIASA ambil barang secara borong atau sikit-sikit dari PEMBORONG TEMPATAN?

Dan anda TAHU barang tu memang barang dari CHINA?

Tak rasa nak cuba ambil sendiri DIRECT dari sana ke TANPA LALU ORANG TENGAH?
.
Mesti lah dapat barang dengan harga lagi MURAH kan? TAPI... ALA.. LECEH LAH.. TAK RETI TAK KESANA, TAK ADA MASA, NAK KENA BAYAR TAMBANG FLIGHT LAGI, HOTEL LAGI.. SAYA NI NIAGA BUKA NAK BORONG KONTEN KONTENA PUN..

Kalau itu MASALAH ANDA!, Jom saya tolong anda!

⁣⁣⁣⁣Sebenarnya MUDAH JE nak beli DIRECT DARI SANA, tak payah nak kesana pun, BELI ONLINE JERRRR!

LAGI BEST....TAK PAYAH BORONG, ada barang beli 1 unit pun dapat HARGA MURAH! GILER LAH!!!

Semudah A, B, C dan D

A - Ambil Laptop, Pergi Ke Laman Web Lubuk Supplier China
B - Buat Carian Barang Yang Nak Di Beli
C - Cek Harga, KALAU Lagi Murah Dari Di Malaysia, Boleh Beli dan Bayar
D - Duduk Rumah, Tunggu Je Barang Sampai Terus Ke Rumah

SENANG KAN?

Anda dah Jimat
  • Kos Nak Ke China
  • Tenaga
  • Masa
  • Wang
  • Kos Minyak Nak Ke Pusat Borong
  • Kos Tol, Parking Di Pusat Borong
Amacam? Senang kan?






Jumaat, 2 Jun 2017

Mahu belajar bagaimana buat duit secara konsisten dengan Affiliate?

 
Affiliate Method adalah pakej video tutorial yang menerangkan modul-modul Bengkel Affiliate yang telah beliau anjurkan anjurkan sebelum ini.

Ia mengandungi 4 modul utama yang akan menerangkan secara lanjut untuk anda, teknik-teknik yang telah terbukti berkesan untuk menghasilkan jualan melalui produk-produk affiliate yang anda bakal promosikan.
 
https://ordersini.com/view/r8qIAh4?ref=158&landing=yes