Sabtu, 19 Ogos 2017

Software Yang Bakal Meledakkan Jualan Bisnes Anda 300X Ganda!


KENAPA ANDA HARUS MEMILIKI SOFTWARE NI?
  • Sekiranya anda ingin meningkatkan jualan hingga 300 %
  • Friend list banyak tapi sale krik krik!
  • Kurang enggagement di personal FB
  • Tak ada banyak masa untuk post ke group group jualan
  • Prospek di facebook anda tak targeted
  • Tak cukup sumber kewangan untuk buat facebook ads  (iklan berbayar) atau dah banyak habis untuk iklan tapi sale tetap slow!


MEMPERKENALKAN SOFTWARE AUTO FB PC & LAPTOP






Selasa, 15 Ogos 2017

eBook Collection for Business






Jimat & Simpan RM1,000 Sebulan!


Terdapat 123 tips berjimat yang praktikal dan mudah dilakukan di dalam ebook ini! Selain itu, ebook ini juga turut disertakan dengan 3 ebook bonus yang menarik.

Ebook ini amat sesuai untuk mereka yang mengalami masalah tidak cukup duit atau sekadar "cukup-cukup" duit sahaja pada setiap hujung bulan!






Ahad, 13 Ogos 2017

TIADA JUALAN DI INSTAGRAM?


ANDA TAK TAHU CARA FOLLOWING YANG BETUL?

SUMOGRAM boleh bantu BOOOOMKAN JUALAN Anda dan berikan TARGETED FOLLOWER yang AKTIF !!!

dengan menukarkan kerja manual anda kepada automatik tanpa perlu menghabiskan masa berjam-jam menghadap handphone.




SUMOGRAM berfungsi untuk membuat kerja-kerja
  • Auto post
  • Auto follow
  • Auto follow back
  • Auto unfollow
  • Auto like
  • Auto comment
  • Auto DM
  • Search Viral Hashtag

Rabu, 9 Ogos 2017

Nak Buat Sales Konsisten Setiap Bulan? Baca Ni..



Kalau anda betul-betul serius nak buat sales konsisten setiap bulan dalam bisnes online, kena buat beberapa benda ni:

  1. Kumpul beribu ribu prospek yang berminat dengan produk atau bisnes anda
  2. Bina kredibiliti pantas untuk buatkan prospek suka dan percaya anda
  3. 'Basuh' minda prospek supaya mereka jadi 'lapar' dan tak sabar sabar nak beli produk/bisnes anda
  4. Seni promosi untuk 'pujuk' dan 'push' prospek supaya beli produk anda.
  5. Flow dan Sales Funnel yang anda boleh ulang berkali kali untuk buat sales yang konsisten setiap bulan.
Tak tahu nak buat semua ni? Relax.

Ada satu video lengkap yang boleh bantu anda, boleh tengok detail tentang video tu di link ini







Pernah guna Facebook LIVE tak?


Atau rasa-rasa nak cuba tapi MALU?

Kalau anda gunakan FB Live untuk tujuan marketing produk anda, reach dia sangat tinggi berbanding hanya buat post biasa atau post bergambar je kat Facebook.

Maksudnya lagi ramai yang akan tengok post FB Live anda tu, dan lagi ramailah yang akan tau pasal produk anda.

Tapi tu lah masalahnya, nak buat FB Live tapi malu. Kena ada confident leveltinggi kalau nak FB Live ni.

Mana la tau buat-buat tengah live tu kita rasa nak kentut, mana boleh tahan kan? haha.. sekali penonton FB Live anda dengar pulak anda kentut.. nak covermacam mana?

So, kalau anda ada masalah macam tu, tapi teringin sangat-sangat nak buat FB LIVE, boleh Klik kat sini terus kalau nak buat macam live tapi sebenarnya recorded video 





Isnin, 7 Ogos 2017

Anda Peniaga Online? Selalu Guna Whatsapp Untuk Close Sale?

Sekarang ni ramai pelanggan akan bertanya atau berkomunikasi melalui whatsapp sebab lebih mudah dan cepat.


..Dan sekarang ni boleh kata semua orang ada smart phone dan ada applikasi whatsapp.

Cara ini juga banyak diamalkan oleh ramai peniaga di luar sana dan mereka memang dapat banyak sales melalui whatsapp sahaja. Ada yg boleh close sales sampai cecah RM5-angka sebulan!

Tapi bukan mudah sebenarnya nak close sales hanya melalui whatsapp ni. Ia memerlukan skill dan pengetahuan yang tepat.

Kebetulan pula, sahabat saya tuan Amir Faisal ada menerbitkan buku mengenai Close Sales via Whatsapp. Ianya memang dah ada di pasaran 2 tahun lepas dan beliau dah tutup jualan pun tapi atas permintaan yang tinggi beliau telah buka semula panduan ini kali ini dalam bentuk buku fizikal juga.






Ahad, 6 Ogos 2017

Rahsia Copywriting


Nak menulis dengan baik ni perlu ada ilmu. Banyak sebenarnya rahsia dalam copywriting ni. Ada kalanya, kita yang salah faham mengenai copywriting ni. Sebab tu takde conversion.

Kalau anda berniat nak belajar rahsia copywriting dan storytelling ni, sifu saya ni ada caranya. 

Cubalah teknik yang sifu saya ajar ni, isyaallah akan merubah sales anda nanti.








Selasa, 1 Ogos 2017