Rabu, 9 Ogos 2017

Pernah guna Facebook LIVE tak?


Atau rasa-rasa nak cuba tapi MALU?

Kalau anda gunakan FB Live untuk tujuan marketing produk anda, reach dia sangat tinggi berbanding hanya buat post biasa atau post bergambar je kat Facebook.

Maksudnya lagi ramai yang akan tengok post FB Live anda tu, dan lagi ramailah yang akan tau pasal produk anda.

Tapi tu lah masalahnya, nak buat FB Live tapi malu. Kena ada confident leveltinggi kalau nak FB Live ni.

Mana la tau buat-buat tengah live tu kita rasa nak kentut, mana boleh tahan kan? haha.. sekali penonton FB Live anda dengar pulak anda kentut.. nak covermacam mana?

So, kalau anda ada masalah macam tu, tapi teringin sangat-sangat nak buat FB LIVE, boleh Klik kat sini terus kalau nak buat macam live tapi sebenarnya recorded video 





Catat Ulasan